Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a achiziționat un nou teren cu o suprafață de 3.065 de metri pătrați în București, pentru extinderea ansamblului rezidențial One Lake Club, situat pe malul Lacului Tei.

One Lake Club este proiectat ca un club rezidențial încă află în prezent în curs de autorizare. Proiectul rezidențial include 5 turnuri cu aproximativ 544 de apartamente, dezvoltate pe un teren cu o suprafață de 22.000 de metri pătrați.

În vara anului 2021, dezvoltatorul a achiziționat terenul de 22.000 de metri pătrați pe malul Lacului Tei, destinat proiectului One Lake Club.

Ansamblul va veni cu o serie de facilități, precum sală de sport și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, precum și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare cu o suprafață de 7.200 de metri pătrați. Odată cu achiziția noului teren, în contextul cererii crescute pentru acest proiect, dezvoltarea va fi extinsă cu încă 2 clădiri cu aproximativ 119 apartamente și grădini generoase, precum și acces direct la parc, se arată într-un comunicat remis redacției.

Retail jobs

One Lake Club

(Sursa foto: One United Properties)

„Căutăm să investim în dezvoltări sustenabile în zone ale Bucureștiului cu multiple oportunități, iar dezvoltarea One Lake Club se înscrie în această direcție. Poziționarea excelentă și priveliștea directă asupra lacului Tei, dar și serviciile integrate pe care le vom oferi viitoarei comunități și accesul rapid la facilitățile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3 se numără printre punctele forte ale acestui proiect rezidențial care va revitaliza zona. Cererea crescută pentru această locație a contribuit la decizia de extindere a proiectului, prin achiziționarea noului teren”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Compania anunță că prin dezvoltările pe care le aduce pe piață urmărește să revitalizeze zone cu potențial crescut din București și să creeze comunități care beneficiază de servicii variate în cadrul proiectelor sale.

Citeste si:
One United Properties: Nevoia de spațiu locativ există pe toate...
Beatrice Dumitrașcu, One...

Sursa foto: One United Properties

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri