Dezvoltatorul Element Industrial anunță o nouă investiție de 20 de milioane de euro, pentru extinderea cu încă 30.000 mp a proiectului ELI Park 3, iar compania Ferro România, divizia locală a grupului polonez Ferro, care comercializează echipamente sanitare și de instalaţii, a pre-închiriat aici o suprafață de 16.000 mp.

Tranzacția de pre-închiriere a fost intermediată de agenția Esop, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului.

„Alegerea Ferro reconfirmă importanța hubului Buftea-Chitila pe harta logistică a Bucureștiului. Păstrăm ritmul agresiv de dezvoltare și vom depăși în curând borna de 100.000 mp la ELI Bucharest North-West Hub”, spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

Compania FERRO România activează pe piața echipamentelor sanitare și de instalații, comercializând produse precum baterii sanitare, sisteme de duş, rigole, sifoane, accesorii pentru baie, chiuvete, pompe, distribuitoare-colectoare sau robineţi.

„În procesul de selecție a ofertelor, proiectul ELI a bifat toate criteriile, urmând să asigure distribuția atât pentru piața românească dar și pentru zona de Sud-Est a Europei”, explică Dan Ionutas, Director General Ferro România.

Retail jobs

Faza a doua va fi livrată în trimestrul al patrulea 2022. În paralel, Element Industrial lucrează la o nouă fază a ELI Park Bucharest North West, 20.000 mp, lucrările fiind prevăzute să înceapă în a doua jumătate a acestui an. În aceeași zonă, dezvoltatorul a livrat anterior ELI Park 1, în suprafață de 50.000 mp. Prin proiectele ELI Parks, Element Industrial are drept obiectiv principal de a acoperi pe deplin nevoile potențialilor chiriași, indiferent de domeniul în care aceștia activează. În acest context, conceptele utilizate în dezvoltarea parcurilor permit flexibilitate în acomodarea unei game largi de nevoi, atât tehnice cât și operaționale.

Sursa foto: Element Industrial

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri