Portalul de anunțuri Imobiliare.ro a anunțat că dezvoltă o secțiune dedicată de proprietăți internaționale pentru investitorii români care vor să cumpere imobile în afara țării, listând deja anunțuri din Malta și Dubai.

Potrivit unui comunicat al companiei remis redacției, pe viitor încearcă să extindă secțiunea cu proprietăți din țări cu potențial investițional precum Grecia, Italia, Spania sau Cipru.

“În ultimele luni am primit solicitări pentru a dezvolta o secțiune de promovare a proprietăților internaționale cu un potențial investițional ridicat atât dinspre agenții cât și din partea utilizatorilor Imobiliare.ro. Continuăm așadar strategia de diversificare a portofoliului Imobiliare.ro începută prin analize și studii de piață, urmată de platforma de credite imobiliare și această nouă secțiune de investiții.

Astăzi, utilizatorii pot alege din peste 100 de proprietăți, atât apartamente, cât și de case, situate în câteva proiecte de referință din Dubai. Surprinzător prețurile în Dubai nu sunt foarte mari comparativ cu proprietăți comparabile în România. În primele zile, secțiunea a înregistrat peste 10.000 de vizualizări fără nicio promovare din partea noastră, ceea ce arată un interes potențial”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

De la apartamente de 126.000 de euro, la vile de câteva milioane

În topul celor mai accesibile oferte se numără și un apartament cu o cameră amplasat în Zada by Damac. Acesta ajunge la o valoare de 126.000€, având o suprafață utilă de 45 mp.

Pe lângă acesta, în categoria vilelor, cea mai ieftină ofertă se poate găsi la prețul de 380.000 €. Proprietatea se va afla în Damac Lagoons - Malta și are o suprafață utilă de 205 mp, finalizarea acesteia fiind estimată în anul 2025.

În categoria apartamentelor, cea mai scumpă proprietate (aflată în Complexul Dorchester Collection) cu 3 camere se află în centrul Dubaiului. Aceasta costă 8.200.000€.

În ceea ce privește vilele, cea mai scumpă proprietate de acest tip are o valoare de peste 5.000.000 €, având o suprafață utilă de peste 460 mp.

De ce ar fi atractiv Dubaiul?

Imobiliare.ro se alătură trendului de extindere a jucătorilor din piața imobiliară locală către cea din Dubai, wall-street.ro relatând în urmă cu un an despre inițiativele Emax Real Estate sau ale lui Mandachi Imobiliare Dubai, care spunea că în celebrul emirat ești tratat ca un demnitar dacă te duci să investești la ei.

Ca și în cazul celorlalte companii amintite, cei de la imobiliare.ro subliniază aceleași avantaje pe care Dubaiul le poate oferi celor care vor să investească într-o proprietate din emirat.

• Rentabilitatea investiției de până la 15% pe an
• O opțiune de acoperire împotriva inflației
• Taxe zero pe proprietăți, chirii și pe venituri
• Piața imobiliară este sigură, matură și stabilă
• Economia din Dubai este una dintre cele mai puternice din lume
• O locație accesibilă din perspectiva prețurilor pe metru pătrat

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri