Cătălin Bărbulescu, medic chirurg toracic la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB), a murit din cauza coronavirusului.

Anunțul a fost făcut de SUUB pe pagina de Facebook, scrie Ziare.com.

"Colegul nostru, dr Cătălin Bărbulescu, a încetat din viață aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgență suferă azi prima pierdere în această lupta cu vremurile", a transmis unitatea spitalicească în mediul online.

La rândul sau, Ecaterina Petrescu Botoncea, medic primar ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) de la Spitalul Județean Târgoviște, a scris pe contul sau de Facebook că doctorul a fost "învins de COVID-19, în cursul serii precedente, după o lună de suferință".

"Cu tristețe nemăsurată anunțăm pierderea colegului nostru, Cătălin Bărbulescu, medic chirurg toracic la Spitalul Universitar București, învins de COVID-19, în cursul serii precedente, după o lună de suferință.

Citeste si:
Cea mai tânără victimă a pandemiei, un bebeluș de șase săptămâni...
Cea mai tânără victimă a...

Ne-a fost coleg mulți ani la Târgoviște, Spital Mănăstirea Dealu, unde și-a dovedit dăruirea profesională, noblețea și umanismul. Dumnezeu să-l odihnească! (...) Spitalul Județean Târgoviște", se arată în postarea medicului.

Sursa foto: joel bubble ben / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Citește și
Bilanț coronavirus 30 mai: Alte 151 de noi cazuri de îmbolnăvire
Setari Cookie-uri