Sistemul Medical MedLife anunță achiziția pachetului de 100% din acțiunile Centrului Medical Veridia din București, cunoscut după numele de Centrul Medical Basarab.

Centrul Medical Veridia activează pe piața de servicii medicale private de 17 ani, fiind un jucător de tradiție în Capitală. Și-a început activitatea cu un laborator de analize medicale și ulterior și-a consolidat poziția prin dezvoltarea unui centru medical de mari dimensiuni care încorporează 20 de cabinete și care, asigură servicii medicale de specialitate, consultații de medicină generală și consultații de specialități diferite, investigații paraclinice, tratamente și intervenții de mică chirurgie. Adițional, pentru recoltarea probelor în scopul testării de laborator, centrul cuprinde și patru puncte de recoltare, situate în cartierele Berceni, Militari, Drumul Taberei și Pantelimon.

De la începutul lunii septembrie a.c., Centrul Medical Veridia, prin laboratorul de biologie moleculară, se află în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) pentru testare RT-PCR, destinată depistării virusului SARS-CoV-2, având o capacitate de 400 de probe pe zi.

Retail jobs

Prin această achiziție ne consolidăm poziția în Capitală si pe piața clinicilor care oferă servicii medicale în relație cu CAS. În plus, ne extindem rețeaua de laboratoare COVID-19, reușind astfel să răspundem unui număr și mai mare de solicitări pe partea de testare, solicitări ce vin atât din partea autorităților, cât și direct din partea pacienților.

Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group

Totodată, Veridia este unul dintre furnizorii relevanți de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), acoperind peste 25 de specialități, printre care alergologie, ORL, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, cardiologie, pneumologie, gastroenterologie și neurologie. Pentru segmentul de corporate, centrul medical joacă un rol important, deoarece asigură companiilor și servicii medicale de medicina muncii.

Citeste si:
Divizia de leasing a Societe Generale va plăti 4,9 MLD euro pentru...
Divizia de leasing auto a...

Ne bucură să vedem că putem oferi testare RT-PCR populației Bucureștiului. Avem o echipă de specialiști, kituri de diagnostic de înaltă acuratețe, un flux de testare ce cuprinde măsurile de siguranță și protecție.

Gabriela Mocanu, Director Executiv Centrul Medical Veridia

Prin preluarea Centrului Medical Veridia, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 27 de companii achiziționate, ultima anunțată fiind Centrul Medical Micromedica.

“Avem și alte achiziții în plan urmând să le anunțăm pe măsură ce avansăm cu acestea”, a mai declarat Mihai Marcu.

MedLife este cel unul dintre cei mai mari furnizori de servicii private de sănătate din România. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat peste 83 de unități medicale. Sursa foto: Centrul Medical Basarab/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri