Numărul românilor vaccinați l-a depășit pe cel al celor infectați cu COVID

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, pe o rețea de socializare, că numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 l-a depăşit pe cel al persoanelor infectate.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate și raportate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt”, a precizat dr. Gheorghiță, pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Totodată, coodornatorul campaniei a ținut să mulțumească tuturor celor care s-au vaccinat, dar și celor care se implică activ în demersurile acestui vast proces.

”Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur! Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi”, a mai spus acesta.
Sursa Foto: Facebook/ Ro Vaccinare

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri