Klaus Iohannis s-a intalnit astazi, la Palatul Elisabeta, unde a fost invitat la un pranz privat cu Regele Mihai I. Imaginile descriu o normalitate: un fost conducator al unui stat da mana cu un viitor sef de stat.

Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu. Iohannis le-a transmis ca aceasta invitatie este o mare placere si onoare.

Conform unor reprezentanti ai Palatului Elisabeta, Regele Mihai I si Klaus Iohannis au luat impreuna un pranz privat, cu o durata de o ora, la care au participat, de asemenea, principesa Margareta si principele Radu. Invitatia pentru acest pranz privat a fost adresata de Regele Mihai. Aceasta a fost prima intalnire intre Regele Mihai si Klaus Iohannis.

Citeste si:
Iohannis atacă la CCR legea 4 iunie - Ziua Tratatului de la Trianon
Președintele Iohannis a...

Aproximativ 1.200 de persoane l-au sarbatorit miercuri, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, pe Regele Mihai I, cu ocazia zilei sale de nastere si a zilei onomastice, participantii la acest eveniment fiind salutati de Familia Regala a Romaniei in jurul orei 12.00, anunta Mediafax.

Klaus Iohannis a casigat alegerile prezidentiale de duminica, el obtinand, potrivit raportarii BEC dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale, 54,50% din voturi.

Surse foto: Mediafaxfoto + Casa Regala

Citeste si:
Mihai Tudose nu sustine proiectul lui Dragnea privind Casa Regala
Mihai Tudose nu sustine...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Opt români au fost implicați într-un accident rutier în Italia
Setari Cookie-uri