Concursul de ocupare a 46 de posturi de agenti de politie a inregistrat un numar de peste 700 de persoane care s-au inscris pentru ocuparea locurilor. Cel mai batran candidat are varsta de 66 de ani.

Opt aprilie este ultima zi in care Inspectoratul Judetean de Politie Prahova primeste dosarele candidatilor care vor sa faca parte din structurile de ordine publica din cadrul Politiei Romane, conform Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, pana vineri, la orele pranzului, erau inscrise 700 de persoane.

“Concurenta este mare. Pana acum sunt aproximativ 13 candidati pe loc. Au fost si persoane care au fost respinse, cum ar fi tineri care aveau tatuaje amplasate in locuri vizibile” a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Popescu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova

Printre cei care vor sa imbrace uniforma de politist se numara si Razvan Buretea. Are 26 de ani, este din Comarnic, a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Brasov si lucreaza ca sef de tura la un supermarket din Breaza. Spune ca a visat de mic sa se faca politist si acum vrea sa profite de sansa care i se ofera.

“Eu sunt optimist, ma simt pregatit. Sincer, acum simt ca ar fi momentul. Daca nici acum, nu stiu cand voi mai primi sansa asta. Uniforma de politist reprezinta mult pentru mine. Asta mi-am dorit. Concurenta este peste tot, pe toate planurile” a declarat, pentru MEDIAFAX, Razvan Buretea.

Cel mai varstnic candidat are 66 de ani.

“Am fost placut surprinsi. Este vorba despre un barbat, in varsta de 66 de ani. S-a incadrat, a fost inscris si acum asteapta sa participe la concurs” a declarat, Marian Popescu, purtator de cuvant al IPJ Prahova.

Conform unui comunicat de presa al IPJ Prahova, in perioada 01 – 08 aprilie, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a organizat inscrieri pentru participarea la concursul de ocupare a 46 de posturi de agenti de politie, in cadrul structurilor de ordine publica din mediul rural.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri