Elon Musk vrea ca Tesla si SolarCity sa creeze acoperisurile solare: Cum vor arata acestea

Elon Musk a pus umarul la lansarea unei noi idei inovative ce va ajuta la dezvoltarea productiei energiei eco. Am putea spune adio panourile solare montate pe acoperisurile caselor, deoarece acoperisurile vor ajunge sa fie facute integral din panouri ce vor proteja locuinta si vor crea energie eco in acelasi timp. Sistemul va folosi baterii concepute de Tesla, conform Mashable.

Elon Musk a lansat acest proiect la aproape o saptamana dupa ce a ajuns la un acord de preluare a producatorului de echipamente pentru energie solara, SolarCity, in valoare de 2,6 miliarde de dolari. Elon Musk este presedintele SolarCity si CEO-ul Tesla. Acesta a propus unificarea celor doua companii, aceasta fiind cea mai recenta dintr-o serie de reorganizari intre companiile care fac parte din imperiul sau de afaceri.

Lyndon Rive, CEO-ul SolarCity si co-fondator, a declarat ca se asteapta ca vanzarile de acoperisuri solare si cele ale unui produs care fi prezentat in perioada ce urmeaza, sa creasca vanzarile companiei in acest an. Elon Musk a declarat ca acest nou concept de acoperisuri solare nu va afecta si productia traditionalelor panouri ce sunt montate pe acoperisurile caselor.

.

Sursa foto: Federico Rostagno / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri