Deputatul USR Stelian Ion spune că a primit un răspuns în doi peri de la Stela Halichidis, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, la o solicitare prin care a vrut să afle în ce constă pregătirea instituției medicale pentru o eventuală epidemie de coronavirus la malul mării.

Spitalul din Constanța este unul dintre cele 5 spitale desemnate să preia pacienții infectați cu coronavirus în România, iar răspunsul unității a fost scurt:”Nu”.

Vezi și: Coronavirus | Farmaciile din țară dețin un stoc minimal de măști de protecție, fără posibilitate de suplimentare

Citește și: EXCLUSIV| Criza coronavirus în Italia, văzută prin ochii unui comerciant român

”Acesta este răspunsul primit de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, mai exact din partea "managerului" Halichidis Stela.

Un răspuns în bătaie de joc, cu sfidarea legislației privind accesul la informațiile de interes public. Nu mai pun în discuție sfidarea celor mai elementare reguli de politețe și comunicare - cred că deja cer prea mult.

Eu nu am solicitat altceva decât să aflu cât de pregătit este Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pentru a lupta cu foarte probabila apariție a coronavirus și la Constanța; dar având în vedere și calitatea mea de deputat, mi-am oferit și sprijinul pentru eventuale demersuri necesare la nivel național.

Spitalul din Constanța este unul dintre cele 5 spitale desemnate să preia pacienții infectați cu coronavirus în România.

Răspunsul primit este în afara oricăror altor comentarii. Dacă aceștia sunt oamenii puși de actuala administrație locală să aibă grijă de sănătatea constănțenilor (și nu numai), înseamnă că acest oraș se află în mare pericol. Sunt dezamăgit, dar mai hotărât ca oricând să lupt pentru a smulge Constanța din mâna acestor grupări iresponsabile”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri