SFATURI PENTRU ANTREPRENORI: Pune-i intrebari lui Vlad Stan si castiga o carte!

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea s-a incheiat. Urmareste mai jos inregistrarea emisiunii.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitatul este Vlad Stan (foto), unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din online-ul romanesc.

Tema emisiunii: „Noua abordare antreprenoriala. Sfaturi pentru anul 2012”.

Invitatul emisiunii a lansat in ultima perioada mai multe proiecte de afaceri, printre care o scoala de business si un centru “pentru oameni vizionari”, totodata continuand sa investeasca in proiecte pe care le considera promitatoare, de pe Internet.

Vlad Stan, antreprenor cu peste 10 ani de experienta in online, a lansat in 2008, impreuna cu doi oameni de afaceri din domeniul imobiliar, Victor Anastasiu si Pablo Rodriguez Gonzalez, fondul de investitii SeedMoney.

Cum arata noul antreprenoriat in online? Care sunt schimbarile de care Romania are nevoie la nivelul comunitatii antreprenoriale? Care sunt sfaturile pentru cei care vor sa isi faca propriul business in online? Vorbim de o abordare antreprenoriala diferita in noua economie?
Acestea sunt doar cateva intrebari la care va raspunde Vlad Stan.

Pune intrebari la sectiunea de Comentarii si noi le vom adresa in cadrul emisiunii de astazi.

Cele mai bune intrebari vor fi alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate o carte "Reguli de baza pentru antreprenori", scrisa de Yates Jonathan si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri