Destinatii operate de Blue Air in orarul de iarna 2014/ 2015:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart

Blue Air a introdus un nou serviciu de catering care se adauga la cel deja existent, acesta fiind disponibil pe site si se poate achizitiona online impreuna cu biletul de calatorie. Blue Bistro a fost special conceput pentru pasagerii Blue Air si in functie de ora de calatoriei acestia pot opta pentru mai multe variante de meniu, respectiv mic dejun, pranz sau cina.

In prezent sunt disponibile 6 meniuri calde, iar pretul pentru un mic dejun este de 7,5 eur si 9,5 eur pentru pranz sau cina. Meniurile pot fi rezervate cu pana la 14 ore inaintea zborului, dar inainte de a face check-in online. Meniurile sunt disponibile pentru cursele cu plecare din/catre Bucuresti si Sibiu, si doar pentru zboruri operate regulat de Blue Air.

Cele mai noi destinatii de vacanta introduse de Blue Air pentru vara 2014 sunt Antalya, Bodrum, Heraklion, Corfu, Lefkada, Zakynthos sau Tel Aviv. Din 2004 si pana in prezent, peste 9,5 milioane de pasageri au calatorit cu Blue Air, in toata Europa.