Corina Pacuraru, Perfect Tour: Criza a fost o binecuvantare, ne-a obligat sa gandim mai mult

Piata de turism va merge cu siguranta in crestere, insa batalia se va da pe loializarea clientilor. Un studiu recent arata ca doar 50% din romani calatoresc si din acestia 70% merg pe litoralul romanesc. Exista potential pentru explorat. Cu siguranta, si ceilalti 50% vor avea posibilitati sa mearga in vacanta, a declarat Corina Pacuraru, sefa Perfect Tour in cadrul unui interviu acordat wall-street.ro.

In acelasi timp, proprietara Perfect Tour tine sa precizeze ca functioneaza acum intr-o piata matura pentru ca, in fond, criza a fost o binecuvantare. "A urmat o crestere a calitatii serviciilor datorita cresterii competentei. Criza a fost o binecuvantare, ne-a obligat sa gandim mai mult, sa ne perfectionam. Calitatea oamenilor a crescut si apoi competitia reala. Cei mici au inceput sa dispara, iar ceilalti, asa cum am facut noi, au incercat sa gaseasca solutii, au venit cu idei noi, cu servicii aditionale, astfel incat functionam acum intr-o piata matura, ceea ce este bine si nu numai pentru client, si pentru noi. Ne-a facut competitivi si pe piete externe", a explicat Corina Pacuraru.

Antreprenoarea spune astfel ca a inceput sa deschida agentii in Republica Moldova, Cehia, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Slovacia si in Los Angeles, in 2010, dupa anii de criza acuti. Cititi un interviu altfel cu Corina Pacuraru in sectiunea Wall-Street Lunch.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri