Corpul de control al prim-ministrului a anuntat inca din luna mai ca verifica modul in care s-au facut numirile in functiile de conducere la CNAB, dar si modul in care s-au realizat lucrarile de modernizare la infrastructura aeroporturilor, informeaza News.ro.

In sedinta Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti de vineri, a fost analizat raportul de activitate pentru primul an de mandat al directorului general.

”Consiliul de Administratie al CNAB a decis rezilierea contractului de mandat si revocarea din functia de director general a lui Sorinel Ciobanu, dupa ce a fost constatata nerealizarea planului de investitii”, se arata in comunicat.

Prerogativele acestuia vor fi preluate interimar de catre unul din membrii consiliului de administratie, Cosmin - Catalin Pestesan, manager in cadrul Directiei de Transport Aerian la Ministerul Transporturilor.

In 2015, potrivit bilantului depus la Ministerul FInantelor, CNAB a avut un profit net de 178,8 milioane lei la venituri totale de 783,4 milioane lei. La sfarsitul anului trecut, datoriile totale era de aproape 285,2 milioane lei.

Sursa foto: AGERPRES FOTO