Invitation Romania, touroperator roman specializat pe incoming, a invitat in tara noastra, pentru luna mai, 27 de reprezentanti ai unor importanti touroperatori din SUA (agenti de turism, manageri si proprietari).

Dintre cei 27 de touroperatori americani, 7 se vor familiariza cu produsul Delta Dunarii, inca inedit pentru multe piete externe. Delta Dunarii va fi promovata de catre Invitation Romania in SUA in cadrul unui concept activ ecologic, adaptat la o clientela de varsta medie si de peste 60 de ani.

Aceste initiative private sunt in masura sa inlocuiasca lipsa prezentei oricarui suport de promovare a turismului romanesc, dupa inchiderea birourilor de promovare turistica, masura care a fost luata anul trecut, a declarat Gheorghe Fodoreanu, presedintele Invitation Romania.

Citeste si: Romanii din diaspora sunt cei mai buni ambasadori ai turismului romanesc

Infiintata in 2006, Invitation Romania este una dintre principalele agentii de turism din Romania specializata pe incoming, deci pe aducerea de turisti straini. Touroperatorul Invitation aduce turisti din toata lumea, in special din Asia, Germania, Franta, Belgia, An­glia, Spania. Printre produsele promovate se numara circuite in Maramures, Bucovina, Delta Dunarii, Transilvania.

Amenzi de 120.000 de lei...
Citeste si: Amenzi de 120.000 de lei pentru operatorii plajelor de la Marea Neagra

Citeste si: Ministerul Turismului faciliteaza conditiile pentru dezvoltarea Deltei Dunarii

Sursa foto: Shutterstock.com / salajean

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cresc tarifele pe litoral:cele mai scumpe si cele mai ieftine statiuni