Invitation Romania, touroperator roman specializat pe incoming, a invitat in tara noastra, pentru luna mai, 27 de reprezentanti ai unor importanti touroperatori din SUA (agenti de turism, manageri si proprietari).

Dintre cei 27 de touroperatori americani, 7 se vor familiariza cu produsul Delta Dunarii, inca inedit pentru multe piete externe. Delta Dunarii va fi promovata de catre Invitation Romania in SUA in cadrul unui concept activ ecologic, adaptat la o clientela de varsta medie si de peste 60 de ani.

Aceste initiative private sunt in masura sa inlocuiasca lipsa prezentei oricarui suport de promovare a turismului romanesc, dupa inchiderea birourilor de promovare turistica, masura care a fost luata anul trecut, a declarat Gheorghe Fodoreanu, presedintele Invitation Romania.

Citeste si: Romanii din diaspora sunt cei mai buni ambasadori ai turismului romanesc

Infiintata in 2006, Invitation Romania este una dintre principalele agentii de turism din Romania specializata pe incoming, deci pe aducerea de turisti straini. Touroperatorul Invitation aduce turisti din toata lumea, in special din Asia, Germania, Franta, Belgia, An­glia, Spania. Printre produsele promovate se numara circuite in Maramures, Bucovina, Delta Dunarii, Transilvania.

Citeste si: Ministerul Turismului faciliteaza conditiile pentru dezvoltarea Deltei Dunarii

Sursa foto: Shutterstock.com / salajean

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri