VIDEO Ministerul Turismului a lansat un nou clip de promovare a Romaniei

Ministerul Turismului a lansat primul clip de promovare a Romaniei, dupa sapte ani de la ultima campanie de publicitate. Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din tara noastra.

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a Romaniei ca destinatie ideala pentru 365 de zile de vacanta pe an.

"Clipul pune accent pe senzatiile si experientele traite de turistii care accepta invitatia de a vizita Romania. Prin intermediul unor obiective simbolice pentru tara noastra, potentialii turisti au ocazia sa experimenteze trairi inedite si autentice oferite de destinatia turistica Romania. Filmarile clipului au fost facute in toate regiunile tarii si au suprins destinatii emblematice si locuri unice din Romania", a transmis Ministerul Turismului, intr-un comunicat.

Citeste si: Muzeul ASTRA, trei stele in Ghidul Michelin 2019

Obiectivul noului clip a fost de a promova destinatia turistica Romania prin accentuarea avantajelor sale competitive. Clipul cuprinde imagini relevante pentru tot ce si-ar putea dori un turist prins in aventura descoperirii unei destinatii noi.

Citeste si:
Burcea, Paralela 45: Turismul ar trebui sa devina prioritate nationala
Alin Burcea, Paralela 45:...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

"Sunt numeroase destinatii turistice prezentate in clip. Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turistii in Romania. Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice in lume, peisaje de vis si chiar cadre care ilustreaza perfect felul de a fi jovial al romanului, pus pe distractie. Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus inca de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar inceputul unei campanii de promovare integrate, care va pune Romania in prim-planul atentiei tuturor”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Filmul a fost creat pentru a fi utilizat in campaniile de promovare ale Ministerului Turismului, precum campanii TV si marketing online. In aceeasi masura clipul va fi promovat si cu ocazia unor evenimente interne si externe.

Ministerul Turismului a mai realizat, la sfarsitul anului trecut, un film de promovare a turismului cultural si de city-break care va fi folosit, de asemenea, in cadrul viitoarelor campanii de promovare.

Citeste si: Un ONG, rezultate spectaculoase in promovarea Deltei Dunarii

Citeste si:
Grecia extinde restricțiile de călătorie pentru români până la 31...
Grecia extinde restricțiile...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri