30 de tari de pe sase continente, 61 de porturi, 56 de obiective turistice aflate in patrimoniul UNESCO. Pentru majoritatea dintre noi toate acestea raman doar un vis frumos, insa pentru cativa norocosi inseamna o vacanta pe cinste de care isi vor aminti toata viata.

Pe 5 ianuarie 2021, una din navele de croaziera detinute de Regent Seven Sea Cruises va pleca din Miami, SUA, intr-o calatorie de 117 zile, scrie lonelyplanet.com. Daca nu ai niciun plan pentru prima jumatate a anului 2021 si daca dispui de 53.716 de euro, iti poti face planuri pentru (poate) una dintre cele mai frumoase vacante la care ai visat vreodata.

Itinerariul va cuprinde, desigur, cele mai importante obiective turistice din lume, insa locurile mai putin cunoscute de turisti, salbatice, autentice, vor transforma vacanta intr-o experienta unica. Pe langa deja popularele atractii precum Casa Operei din Sydney, Taj Mahal din India sau zgarie-norii din Dubai, turistii vor avea ocazia sa vada locuri spectaculoase pe care multi dintre noi le vedem doar in fotografii: insulele cu apa turcoaz din Noua Zeelanda, cu specii unice de animale si pasari, Marea Bariera de Corali si cele 74 de insule care alcatuiesc Arhipelagul Whitsunday, in Australia.

Foto: Shutterstock.com

Nava de croaziera va traversa 30 de tari de pe 6 continente, va opri in peste 60 de porturi, iar turistii vor avea ocazia sa viziteze 56 de situri culturale incluse in Patrimoniul mondial UNESCO.

"Am creat aceasta croaziera tinand cont de toate locurile pe care turistii isi doresc sa le descopere, de la destinatii cunoscute pe continent, pana la locuri in care se poate ajunge numai cu vasul de croaziera", a spus Jason Montaguie, CEO-ul companiei Regent Seven Sea Cruise.

"Cei care aleg croazierele ca mod de a descoperi lumea fac asta pentru ca acest gen de vacante le ofera, intr-o singura calatorie, posibilitatea de a descoperi o multime de destinatii, de a trai experiente diferite, de a vizita situri istorice si culturale sau de a cunoaste gastronomii locale", a adaugat acesta.

Citeste si: Romanii au prins gustul croazierelor. Care sunt cele mai cautate destinatii si ce tarife au

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri