Consiliul Judetean Cluj va participa, in perioada 7-10 februarie 2019, prin intermediul Centrului National de Informare si Promovare Turistica, la Targul International de TOURISM. LEISURE. HOTELS de la Chisinau.

Evenimentul organizat la Chisinau este singura expozitie din domeniul turismului si agrementului din Republica Moldova si reprezinta o buna oportunitate de comunicare cu specialistii moldoveni din domeniu, dar si de familiarizare a publicului tinta cu potentialul si cu intreaga gama de servicii turistice oferite de judetul Cluj.

"Este o atentie aparte pe care ne propunem sa o acordam, in general, relatiei cu Republica Moldova. Dincolo de numeroasele aspecte care ne apropie si ne unesc, legate de istoria, limba si cultura comuna, consider ca modalitatea optima pentru ca fratii nostri de peste Prut sa redescopere Romania, Transilvania si Clujul e prin experienta directa, la fata locului. In acest fel, vizitandu-ne ca oaspeti si ca turisti, moldovenii vor avea ocazia sa ne cunoasca judetul, cu tot ceea ce are acesta mai bun si mai frumos de oferit", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Consiliul Judetean Cluj a pregatit o prezentare ampla cu tot ceea ce inseamna obiective turistice, activitati de agrement desfasurate pe tot parcursul anului si evenimente care au facut cunoscut judetul Cluj pe plan international. Nu in ultimul rand, va fi prezentata si diversitatea gastronomica locala, vizitatorii putand sa deguste o serie de bunatati culinare traditionale din zona Clujului.

Printre participantii la „TOURISM.LEISURE.HOTELS” se regasesc ministere de resort si birouri nationale de turism, operatori turistici, agentii de turism, companii aeriene, transportatori, unitati de cazare, statiuni, companii de asigurari.

De vorba cu ministrul...
Citeste si: De vorba cu ministrul Sanatatii din Republica Moldova

Citeste si: 10 locuri pe care trebuie sa le vizitezi cand ajungi in Cluj


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Romania, principala destinatie pentru Revelion a turistilor moldoveni