Agentia de turism Hello Holidays a achizitionat doua autocare de lux marca Setra, fabricate in Germania, investitia totala ridicandu-se la aproximativ 700.000 euro. Acestea vor asigura transportul turistilor atat in tara, cat si pe circuite prin Europa.

"Sunt doua autocare Setra, cumparate de la fabrica din Neu-Ulm, Germania. Autocarele Setra au ramas singurele modele a caror productie mai are loc in Germania, oferind calatorilor o calitate superioara atat din punct de vedere al designului modern, cat si al confortului pe care acestea il ofera. Setra 516 HD a costat in jurul a 300.000 euro, iar modelul Setra 519 HD in jurul a 400.000 euro", a declarat Madalina Balaiban, fondatoarea agentiei de turism Hello Holidays si a companiei Hello Holidays Transport.

Autocarele recent achizitionate de Hello Holidays vor fi ultilizate in special pe rutele internationale, unde se calatoreste adesea noaptea si este nevoie de mai mult confort. Vor parcurge trasee spre Grecia, Turcia si circuite prin Europa. De asemenea, cele mai noi modele de autocare Setra vor asigura transportul turistilor si in cadrul proiectului "O zi cat o vacanta”, lansat de Hello Holidays, ce promoveaza escapadele de o zi in unele dintre cele mai frumoase locuri ale tarii noastre si ale Bulgariei: Transfagarasan, Bran, Transalpina, Delta Dunarii, Veliko Tarnovo, Balcik.

Hello Holidays detine in portofoliu 18 masini (9 autocare, 6 microbuze si 5 autoturisme), dar inchiriaza si autocare de la firme de transport.

In ultima perioada, tot mai multi turisti Hello Holidays opteaza pentru transportul cu autocarul. Ca trend, pe primul loc in alegerea turistilor Hello Holidays se afla transportul cu autocarul, urmat de transportul individual si de cel cu avionul.

Citeste si:
Ungaria, turism in crestere, peste media UE
Ungaria, turism in crestere,...

Hello Holidays anunta investitii in tehnologie, inovatie si resurse umane. In acest sens, unul dintre obiectivele din urmatorii doi ani este reinnoirea tuturor autovehiculelor din parcul auto cu modele de ultima generatie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Veniturile din hotelarie, in crestere pentru al 8-lea an consecutiv