În timp ce unii români se înghesuie pentru ofertele de un euro la vacanțe, cei curajoși sau strângători sparg pușculița în 2020 și caută luxul în hotelurile din străinătate. Wall-Street.ro a aflat care au fost cele mai scumpe vacanțe achiziționate cu ocazia târgului de turism.

Cu o ofertă de cazare la 1 euro în Grecia, epuizată în primele zile ale evenimentului, reprezentanții Christian Tour, unul dintre marii touroperatori români, au vândut un sejur în Bolivia în valoare de 7.880 de euro. Astfel, românii caută din ce în ce mai mult exoticul sau excentricul.

Dertour, parte a grupului DER Touristik Group, unul dintre liderii industriei de turism din Germania, a venit cu posibilitatea obținerii unui discount de 100 de euro prin intermediul a 10 magneți de frigider. Cea mai scumpă vacanță vândută a fost una în Seychelles (Oceanul Indian), în valoare de 7.300 de euro. Este vorba despre o vacanță de 11 zile, care se desfășoară în două hoteluri de lux (unul în Insula Mahe, iar cel de-al doilea în Insula Praslin), cu regim de demipensiune. Turiștii beneficiază de asigurări medicale și transferuri.

De asemenea, Dertour pregătește 18 grupuri pentru Bali, cu prețuri asemănătoare Antalyei, cuprinse între 700 și 1.100 de euro/ persoană.

Paralela45, compania specializată în curse charter, a înregistrat cea mai ieftină vacanță pentru litoralul românesc, la un hotel de trei stele, în Mamaia, suma achitată fiind de 1.159 de lei, echivalentul a 241 de euro. La polul opus, s-a aflat un sejur de șapte nopți în Antalya, una dintre cele mai căutate destinații, la un hotel de cinci stele din Belek, ce a costat 7.182 de euro. Pachetul a cuprins o cameră dublă, cu regim all inclusive, transportul cu avionul (zbor charter), transferuri aeroport-hotel-aeroport și taxele de aeroport.

Citeste si:
Grecia a redeschis restaurantele și cafenelele, pregătindu-se...
Grecia redeschide liniile de...

În altă ordine de idei, interesul pentru turismul intern crește constant. În afară de sejururile de vară, românii își permit să mai achiziționeze niște vacanțe mai mici la munte sau în stațiunile balneoclimaterice din țară.

Wall-Street.ro recomandă și: TOP cele mai scumpe vacanțe ale românilor în 2019: 35.000 de euro pentru o vacanță în Africa.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Român cu COVID-19, decedat în Franța. Bilanț total decese diaspora, 43
Setari Cookie-uri