“Participantii la ecomTEAM au sansa sa afle de la specialisti in domeniu cele mai noi tendinte in e-commerce, sa se inspire din studiile de caz de succes prezentate si sa primeasca sfaturi practice pentru eficientizarea afacerii lor”, descrie Catalin Cretu, Subregional Manager, Romania, Croatia, Slovenia, Visa Europe, evenimentele ecomTEAM de pana acum.

Aflata la editia a cincea, ecomTEAM propune un format nou care sa puna si mai bine in valoare studiile de caz, prezentarile dar si intrebarile (uneori incomode) la care invitatii raspund; in fiecare zi vor avea loc workshop-uri dedicate industriei comertului online. Acestea iau in calcul cele mai noi implementari in industrie, participantii fiind incurajati sa interactioneze si sa puna intrebari specialistilor internationali.

Citeste si:

“M-am simtit foarte bine la eveniment, organizatorii au generat o interactiune placuta cu participanti implicati. Avand in vedere cresterea accelerata a ecommerce, ecomTEAM este locul unde orice comerciant sau business de tehnologie trebuie sa fie”, considera si Iulian Stanciu, General Manager al celui mai mare magazin online din Romania, eMag.ro.

Anul viitor, pe langa sesiunile conferintei propriu-zise, workshop-urile vor trata teme de actualitate precum Promotii Eficiente, UI/UX, Integrarea comunicarii online in multiplatforme dar si SEO si Analytics. Conferinta va pune accent pe interactiune, prezentari utile participantilor si paneluri moderate de specialistii in comert online ai wall-street.ro.

Va vom tine la curent cu numele speakerilor invitati, programul detaliat si alte informatii esentiale in urmatoarele saptamani.