Dupa 11 ani de corporatie ajungi la un punct in care, probabil, nu te mai regasesti si, cu bagajele de cunostinte (mai ales pragmatice si indreptate catre rezultat) te deplasezi spre o zona mai antreprenoriala. Asa s-a intamplat si in cazul lui Andrei Dumitrascu, CEO la Breslo.ro, cea mai mare platforma dedicata hand made-ului din Romania.

Dumitrascu a fost marketing manager la PepsiCo, facand pasul recent in afara “vietii de corporatie” si intrand intr-un mediu mult mai antreprenorial – echipa mai mica, mai dinamica, axata pe crestere verticala. “Provocarile pe 2018 vor fi intrarea mult mai puternica pe zona de mobile a Breslo.ro – aplicatii, user friendliness. Am depasit de mult 50% trafic din mobile si este foarte necesara aceasta miscare”, considera Andrei.

Andrei Dumitrascu va fi prezent la ecomTEAM 2018, urmand sa ofere informatii privind dezvoltarea unui marketplace, provocari si dezvoltare la nivel de business. Nu rata evenimentul din 28-29 martie, la Brasov!

Breslo a ajuns la circa 200.000 de selleri pe platforma; rata de conversie este similara cu cea a unui magazin traditional - exceptand in perioada campaniilor speciale cand ratele de conversie ating si 3-4%. "Categoria care a crescut foarte mult este cea de beauty, de ingrijire si infrumusetare, este o evolutie double digit", spune Andrei.

Reinfiintarea zonelor de arte populare, a "scolilor hand made" reprezinta, de asemenea, o prioritate (si pasiune de altfel) a CEO-ului Breslo.ro. "Acestea au disparut in anii '90 si acest lucru, din pacate, se vede. Ar fi foarte important si sunt convins ca si legislativ s-ar putea sprijini industria", puncteaza el.

Afla din interviul video detalii despre strategia Breslo.ro, provocarile pe care le va intampina Andrei Dumitrascu, dar si ce ar modifica la nivel legislativ pentru ca industria sa functioneze mai bine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri