Comentarii pe articolul


candidatii din sectorul de stat

Calin Gherman la 12 Mai 2008, ora 19:43
candidatii din sectorul de stat
cei care lucreaza la stat nu li se cere sa obtina ceava anume ,trebuie sa fie supusi sefilor,sa fie draguti cu secretara sefului, de regula sant nepoti,rude,oameni adusi de catre cei care conduc acolo iar vizavi de obiectul muncii-acesta lipseste cu desavarsire orice combinatii le cer sant dispusi sa se bage insa nu poti sa le ceri performanta ,nimeni nu le cere asa ceva ,ei trebuie sa fie fizic si nu prin prisma rezultatelor obtinute intr-o organigrama,ei trebuie sa semneze condica si sa fie prezenti la indexarea salariilor.
Nu este de mirare ca nu gasiti candidati in acest domeniu in care performanta profesionala este inexistenta,avcolo totul se face numai de forma ,numai ca sa treaca timpul so poata fi trecuti in condica de prezenta.
Chiar daca ar exista conducatori care ar dorii sa schimbe ceva sant erodati de sistemul mafiot in care trebuie sa-si desfasoare activitatea.
Nu sant o persoana pesimista dar in privinta sanselor de insanatosire a calitatii acestui mediu exista minime sanse.

  Inapoi la articolul

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile