Comentarii pe articolul Absolventii de facultate fac cale intoarsa spre orasele natale


suntem tineri fara nici o sansa

Stefan Constandache la 8 Septembrie 2009, ora 14:49
Sunt din Iasi si tocmai am terminat facultatea (nu dau nume)..Industria Lemnului, in Brasov pt ca am vrut sa nu mai stau pe banii alor mei si lucrez pe 7 milioane ca muncitor intretinere pt.ca deja cautam de 2 luni de munca si angajatorii au profitat la maxim de situtia actulala a crizei locurilor de munca si daca nu acceptam ce mi s-a oferit gaseau pe altcineva. In ziua de azi trebuie sa ai ffff mult noroc sa gasesti ceva in domeniul tau unde sa fii si multumit de remuneratie, sau trebuie sa ai tu afacerea ta.

"Romania za land of choise".
la 8 Septembrie 2009, ora 16:13
peste 10 ani nu o sa mai gandesti asa , crede-ma. Vei invoca permanent experienta si ii vei tortura pe cei care vor fi ca tine atunci.Succes !
Eu la 8 Septembrie 2009, ora 17:40
Brova! Felicitari! Ar trebui sa fie mai multi cei ca tine, care sa prefera sa munceasca si nu sa stea pe banii parintilor! Asta dovedeste ca esti ambitios si ca se poate! Cu siguranta in cativa ani vei avea afacerea ta! Inca o data bravo!
Adriana Andrei la 8 Septembrie 2009, ora 23:24
eu am terminat anul trecut facultatea de management turistic si comercial in Bucuresti......dar sansele de munca erau minime am decis sa ma intorc acasa fac mastrul in oraselul meu si am plecat sa muncesc in italia pana trece aceasta perioada grea pt noi tineri......multa bafta la toti
Valculescu Alexandru la 9 Septembrie 2009, ora 08:49
Si eu am terminat facultatea acum 2 ani, am stat in capitala dupa ( acelasi motiv, sa fiu independent), dar datorita conjucturi a trebuit sa ma intorc in orasul natal si sa llucrez pe 900 ron ( reprezentand mai putin de jumatate fata fostul loc de munca ), e patetic. Ce vise mai putem avea noi, tineri in ceea ce priveste o casa, masina si alte placeri/necesitati ale vietii.
Dana la 16 Septembrie 2009, ora 14:24
Si eu am terminat facultatea anul; acesta in Timisoara, am fost la mai multe interviuri si intr-adevar angajatorii nici nu se uita la ce scoala ai absolvit direct te intreaba de experienta in dimeniu....ii foarte greu ca un tanar sa isi gaseasca un job intr-un oras care nu cunoastepe nimeni....sincer ii bate de joc pentru ca numai noi stim cat ne-am chinuit si cu profesorii si cu un job prost platit ca sa ne terminam facultatea ,iar acum nu ni se da nici o sansa dupa ce am investit atatia bani si nervi in facultate.Sincer sunt dezamagita nici nu stiu de unde voi avea bani sa imi platesc masterul
Nicusor la 16 Septembrie 2009, ora 19:02
Lucrez de 3 ani la o societate,atunci eram in anul 3 la facultate,cand m-am angajat mi sa promis ca, dupa ce termin voi avea o functie in cadrul acestei societati dar de unde fiindca nu este asa avand o vechime si lucrand cu oameni am sarit cu gura mereu la sefi fiindca ei nu stiau sa lase loc de buna ziua acesti sefii fiind o promotie mai mare decat mine cu un an,doi dar erau ingineri cu diploma eu acum sunt inginer dar fara functie.Sfatul meu este oriunde te duci si esti angajat dar nu pe profilu tau sau ma rog ... nu spune ca ai terminat o facultate fiindca putini oameni te ajuta multi te sapa mai ales sefi care vad ca iti dai interesul si le e frica ca le ei functia,intodeauna sa lasi loc de buna ziua si cand vei avea o functie sa ti cu al de jos de tine nu cu al de sus fiinca,aia iti baga bani in buzunar nu sefi.
Robert la 16 Septembrie 2009, ora 20:36
cat suntem tineri ne zbatem sa ne terminam studiile, muncim pe salarii de mizerie, si este adevarat, peste 20 ani ne va fii mult mai bine, dar cu ce ne mai incalzeste sa avem ce ne dorim la batranete daca la tinerete ne chinuim ca scalvii

  Inapoi la articolul Absolventii de facultate fac cale intoarsa spre orasele natale

Setari Cookie-uri