Comentarii pe articolul H&M bate Carrefour si IKEA in topul celor mai valoroase branduri de retail din Europa


H&M...

Carmen Roventa la 14 Aprilie 2008, ora 09:12
H&M...
"H&M este singurul producator de haine care detine abilitatea de a furniza haine moderne si colectii couture in fata unei mase mari formate din celebritati si consumatori de orice fel."... cred ca asta spune tot!
Oare pe cand H&M in Romania? O intrebare retorica...
Andreescu Silviu la 14 Aprilie 2008, ora 12:05
stimata dna/dsoara, se pare ca o sa vina anul acesta, pare-mi-se in outletul din vestul Bucurestiului, dar sa vedem si cu ce preturi...culmea este ca exista o fabrica H&M pe la noi prin tara de ceva timp dar totul se duce la export...nu e singurul brand evident..iar noi le primim la preturi de cel putin 2 ori mai mari decat se dau afara..
la 14 Aprilie 2008, ora 12:50
Exact!! asteptam si noi......oare se tem de Romania sau ne lasa sa ne spalam pe cap cu cei cu preturile super umflate la calitate indoielnica???
Ioan Voda la 14 Aprilie 2008, ora 13:24
Ca si antevorbitorii mei, la fel imi pun si eu aceiasi intrebare legata de prezenta acestui brand in Romania. Au intradevar colectii care echivaleaza cu renumitul Zara de la noi. O concurenta in plus n-ar strica.
Mihaela Uner la 21 Aprilie 2008, ora 00:11
Va scriu din Doha, unde exista H&M intr-un mare centru comercial...acolo, intr-adevar sunt foarte multe haine Made in Romania, dar si facute in Turkey/Bangladesh/Cambodgia, adica foarte ieftin, de o calitate medie, vandute la preturi pentru toate buzunarele,
ce-i drept! Au si oferte sezoniere, o gama larga de produse si culori (foarte usor de asortat: gasesti de la accesorii gen bijuterii, genti, esarfe, pana la pantofi si chiar imbracaminte de aceeasi culoare!!!),si, ceea ce m-a frapat pe mine facand o comparatie cu magazinele din Romania, poti gasi o multitudine de articole de imbracaminte pentru gravide ( nota 10 ). Sper sa le mearga la fel de bine si in Romania!

  Inapoi la articolul H&M bate Carrefour si IKEA in topul celor mai valoroase branduri de retail din Europa

Setari Cookie-uri