Comentarii pe articolul Ce firme fac angajari in aceasta perioada


Anunturi platite politic

Adrian Luca la 23 August 2011, ora 16:18
"ePayment, cel mai mare procesator de plati online cu cardul de pe piata locala, si-a marit echipa din februarie incoace cu 17 angajati, compania ajungand in prezent la 44 de persoane"

Haideti sa fim seriosi. Cand vorbim de cine mai angajeaza si mai ales ca vreti sa dati un semnal ca lucrurile merg bine in tara asta cel mai mare si 17 nu fac casa buna! Mi se pare penibila comparatia. Daca spuneati sute sau de ce nu mii de angajati la anumita firma, aia se simte in mediu social, insa asa 17 persoane si vb de retail, automotive si IT, dar de productie nimic, suntem deja ca si inexistenti pe o piata care este pe zi ce trece tot mai performanta!
No future!

Adrian Dumitrescu la 23 August 2011, ora 17:48
Pai incerca tu o afacere pe productie daca esti asa tare, probabil ca la antena 3 se spune ca actualul guvern trebuie sa infinteze firme productive, mai stii....
Neagoe Basarab la 24 August 2011, ora 12:15
17 oameni din IT este foarte bine. Un astfel de om oricum produce mai mult (cam de 2-3 ori) decat unul din celelalte domenii.
La nivel mondial serviciile au depasit industria ca pondere din economie .
Deci la noi se manifesta o tendita universala (serviciile sa creasca, industria sa scada sau stagneze), nu e antena3 sau actualul guvern de vina.

  Inapoi la articolul Ce firme fac angajari in aceasta perioada

Setari Cookie-uri