Comentarii pe articolul Stai cu chirie sau iti cumperi casa? Vezi o comparatie de costuri


aspect neabordate in articol

la 13 Septembrie 2011, ora 14:54
poate ar trebui mentionat si faptul ca din chirie proprietarul te poate da afara oricand doreste...ceea ce nu e foarte placut, eu m-am mutat de 7-8 ori in 6 ani...
Andreea Andreea la 13 Septembrie 2011, ora 17:13
eu m-am mutat de 2 ori in 8 ani...depinde si cum ai noroc...sau ce vrei de la un apartament de inchiriat....si a doua oara m-am mutat ca asa am vrut eu nu pt ca ma dadea afara.
Elena Grecu la 14 Septembrie 2011, ora 12:17
Noi am cumparat de curand un apartament cu credit ipotecar, intr-adevar au fost niste costuri peste pretul de achizitie in jur de 15000 de euro, dar ma simt mult mai bine intr-o casa care urmeaza sa fie a mea peste 30 de ani sau mai devreme, decat in casa altcuiva. Cum spunea cineva, prefer stabilitatea mai ales ca am si doi copii, pe de alta parte consider ca banii platiti pe chirie sunt pierduti la fel si timpul.Mai exista insa si riscul sa ajung sa nu-mi mai permit sa platesc rata, dar m-am gandit la asta atunci cand m-am hotarat sa cumpar casa cu ipoteca si totusi mi-am asumat si acest aspect.Cred ca intotdeauna se poate gasi o solutie pentru rezolvarea problemelor.
Jean la 14 Septembrie 2011, ora 12:57
Ca la voi(noi), la nimeni. As dori sa cunosc si eu pe cineva care a luat in chirie un apartament in Romania "pe persoana fizica" iar respectivul contract a fost inregistrat la primarie; Daca respectivul contract este inregistrat, proprietarul nu te poate da afara decat cu hotarare judecatoreasca.
Cosmin la 14 Septembrie 2011, ora 16:07
Cred ca intrebarea este cit disconfort ai supporta pentru o diferenta de 40 000 de EU ..? Sau mai general pentru ce suma esti dispus sa renunti la un confort oarecare ( locuinta ta , o mobilezi cum vrei , nu te muti des , probleme cu proprietati ...... )

  Inapoi la articolul Stai cu chirie sau iti cumperi casa? Vezi o comparatie de costuri

Setari Cookie-uri