JW Marriott

JW MarriottHotelul pune la dispozitie 860 locuri in patru locatii: Grand Ballroom, Constanta Ballroom, JW Steakhouse si Cucina.

"In afara de ultimele 2 restaurante, unde mai sunt cateva locuri, in rest totul este sold-out. Inca de la jumatatea lunii octombrie am lansat ofertele noastre, iar ritmul de rezervare a fost mai rapid si mai timpuriu decat in acelasi timp anul trecut (cu circa 40% mai devreme)", au declarat reprezentantii JW Marriott.

Revelionul la Marriott costa 890 lei de persoana si include meniul buffet variat, bar nelimitat cu bauturi alcoolice si nealcoolice, precum si partea de entertainment (Jukebox, Friends, Iuliana Puschila, Mas Dragomir & Smashed Mosquitos, Irina Tanase, iar la miezul noptii, va canta Horia Brenciu si HB Orchestra.

Cei care doresc sa ramana in hotel dupa petrecerea de Anul Nou si sa se cazeze, o pot face la un tarif special, de 390 lei pe camera.

Sursa foto: Marriott

Hotel Marshal Garden

Hotel Marshal GardenHotelul pune la dispozitie 410 locuri pentru petrecerea de revelion, in cele doua restaurante proprii.

Preturile variaza intre 500 lei si 670 lei sau cei interesati pot achizitiona pachete pentru doua persoane, care includ cina festiva si p noapte de cazare la pentru 1.210 lei si 1.550 lei.

"Vanzarile au inceput cu o luna in urma. Sunt preferate pachetele ce includ programul artistic al Mariei Buza", potrivit reprezentatilor hotelului.

Sursa foto: Hotel Marshal

Hotel Intercontinental

Hotel Intercontinental"Interes exista din partea clientilor cam de pe la mijlocul lunii noiembrie, insa abia de luna aceasta au inceput sa se si vanda diferite optiuni: brunch de Craciun sau Revelionul. Avem 100 de locuri in Sala Fortuna, atat de Craciun, cat si de Revelion si alte 100 de locuri in Braseria Corso, de Revelion, pentru cei care vor sa ia masa si apoi sa mearga la petrecerile in aer liber din oras. Oricum, toti vor fi la inaltime, la etajul 21 in noaptea dintre ani pentru a savura un pahar de sampanie si pentru a se bucura de spectacolul artificiilor din oras", a declarat Dana Chiriac,
Marketing si PR Manager la Intercontinental

Petrecerea de revelion costa 590 de lei de persoana, iar cei interesati pot rezerva si o noapte de cazare cu un tarif special, de 250 de lei pe camera.

Cina la Braseria Corso costa 170 lei de persoana.

Radisson Blu

Radisson BluIn acest an, clientii Radisson Blu pot opta pentru unul dintre cele trei restaurante, care pun la dispozitie 250 locuri, la care se adauga peste 100 disponibile in Bla Lounge Bar.

Masa de revelion costa intre 200 si 500 de lei, suma in care nu este inclus pachetul de bauturi.

"Am primit primele rezervari pentru Revelion 2013 in luna octombrie, iar in prezent suntem in curs de finalizare a listelor cu oaspetii care ne vor trece pragul in seara de revelion", a declarat Daniela Dumitrescu, marketing manager Radisson Blu.




Howard Johnson

Howard JohnsonLa Howard Johnson Grand Plaza Bucharest, pentru noaptea de revelion s-a pregatit o petrecere de tip DJ party in Platinum Grand Ballroom, la care tariful a fost de 450 lei de persoana persoana, tarif ce include meniul si open bar.

Oferta a fost lansata la sfarsitul lunii noiembrie, iar la inceputul lunii decembrie se ocupasera toate cele 150 de locuri.

In prezent, este disponibila o oferta in restaurantul Avalon, cu o capacitate de 100 de persoane, la acelasi tarif, de 450 lei persoana.

Hilton

HiltonIn cadrul hotelului Hilton petrecerile de revelion vor avea loc in cele trei restaurante/baruri.

Cei care vor alege sa petreaca revelionul la Hilton vor plati intre 300 si 700 lei de persoana.


Sursa foto: Hilton