Pentru inceput, asigura-te ca ai in cont fondurile suficiente pentru cumparaturile pe care le faci si nu uita sa iti faci bugetul in functie de restul cheltuielilor pe care le mai ai, dincolo de cele dedicate zilei de Black Friday.

Pentru a-ti afla soldul contului, poti accesa aplicatiile de mobile & Internet Banking sau ii poti scrie pe Facebook Messenger Liviei de la BT, chatbot-ul non-stop care iti spune in cateva secunde soldul contului.

#bankingurban: ce date introduci pentru platile online

In momentul in care alegi sa faci plati online, este important sa stii datele de care ai nevoie pentru a-ti plati produsele introduse in cosul de cumparaturi. Numarul cardului il gasesti pe fata cardului, alaturi de data de expirare si numele.

Citeste si:
Cat au cumparat ungurii si bulgarii din Romania de Black Friday
Cat au cumparat ungurii si...

In ceea ce priveste codul CVV, acesta se gaseste pe partea din spate si este reprezentat de ultimele 3 cifre.

Este important sa faci cumparaturi de pe site-uri care folosesc sistemul 3D secure, pentru a fi sigur ca beneficiezi de un grad de securitate ridicat. Acest sistem iti trimite un mesaj pe numarul de telefon alocat cardului cu un cod pe care trebuie sa il introduci pentru finalizarea platii. De aceea este extrem de important sa ai numarul de telefon actual alocat cardului tau.

Cumparaturile in rate: ce optiuni ofera Banca Transilvania

Banca Transilvania iti pune la dispozitie cardul de cumparaturi STAR, prin intermediul caruia primesti puncte ce pot fi valorificate mai tarziu, iar in cazul in care doresti sa cumperi ceva in rate, poti face acest lucru la cele peste 12.000 de magazine partenere de AICI. In momentul platii poti selecta numarul de rate pe care il preferi (12, 18 sau 24).

De asmenea, ai la indemana si un credit online pe care il poti accesa de AICI. Black Friday are loc si la Banca Transilvania, oferind imprumuturi cu costuri mai reduse, pe care le poti obtine vineri, 15 noiembrie, intre 9:00 si 23:59. Poti lua imprumuturi pentru amenajarea locuintei, achizitionare autoturism, alte proiecte personale.

Citeste si:
Black Friday 2019 la evoMAG: vanzari totale de 5 milioane de euro
Black Friday 2019 la evoMAG:...

Bonus: Pentru ca de cele mai multe ori risti ca stocul produselor pe care ti le doresti sa se epuizeze in primele zeci de minute de la inceperea campaniei de Black Friday, delimiteaza-ti dinainte o lista, iar in cazul in care magazinul online de unde cumperi iti ofera posibilitatea, adauga-le deja in cos.

Vezi toate articolele din sectiune

Sursa foto: Jirapong Manustrong / Shutterstock.com