Fortech, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de software din Transilvania, cu capital 100% romanesc si peste 12 ani de experienta, a decis la inceputul acestui an sa isi extinda operatiunile in Oradea, precum si in zona Moldovei, incheind primul semestru al anului cu 3 centre operationale in Romania.

Dupa ce la inceputul lunii aprilie a deschis un birou la Oradea, Fortech a inaugurat in luna mai centrul de operatiuni de la Iasi. Procesul de expansiune face parte dintr-un plan de consolidare a operatiunilor anuntat inca de la finalul anului trecut.

Biroul din Iasi este amplasat intr-un spatiu inchiriat din cadrul unuia dintre cele mai mari complexuri de profil din oras. Sediul Fortech din Iasi se intinde pe o suprafata de circa 300 de metri patrati la care se adauga si o terasa, un spatiu in care lucreaza in prezent circa 20 de ingineri de software, dar compania se afla in plin proces de recrutare pentru inca 10 pozitii deschise.

Cum arata birourile Fortech din Oradea

Biroul Fortech din Oradea functioneaza intr-un spatiu inchiriat in cadrul unui proiect de business, intr-o suprafata de 200 mp si 5 parcari in care momentan lucreaza aproximativ 10 ingineri de software si unde se doreste dublarea echipei pana la finalul acestui an.

Ambele birouri, atat cel din Oradea, cat si cel din Iasi, sunt extensii ale echipei din Cluj, se lucreaza remote, in echipe distribuite si treptat se urmareste transferul unor proiecte sau module din diferite proiecte mai mari pentru clientii din Europa de Vest sau din Statele Unite.

Compania Fortech a inregistrat un ritm de crestere sustinut in utimii ani, depasind in prezent numarul de 550 de angajati si colaboratori. La finele anului trecut, Fortech a anuntat o cifra de afaceri de 18 milioane de euro pentru activitatea sa si continua astfel sa fie unul dintre cei mai activi dezvoltatori pe piata jucatorilor de software din Romania. Procesul de extindere vine in completarea planului de investitii derulat in 2013 la Cluj-Napoca, unde compania a inaugurat o cladire proprie de birouri de 5.000 mp, care s-a ridicat la peste 3,5 milioane de euro si acomodeaza peste 60% din angajati.

Fortech a decis sa isi construiasca propriul sediu de birouri, intins pe o suprafata de aproape 5.000 mp, in care angajatii isi desfasoara activitatea pe nu mai putin de cinci etaje.

Sediul Fortech cuprinde un total de 18 sali de sedinta. Pe fiecare dintre primele 4 etaje sunt amplasate cate 4 sali de sedinta, fiecare cu dotari si capacitati diferite. Acestea sunt completate de 2 sali mari de sedinte, situate la etajul 5.

Fortech este o companie romaneasca specializata in furnizarea de solutii software, fiind unul dintre cei mai activi jucatori pe piata din Transilvania. Compania se afla intr-un prin proces de expansiune si lucreaza exclusiv pentru clienti din strainatate – din Germania si SUA, oferind servicii IT de arhitectura, testare, dezvoltare software sau consultanta de specialitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri