Compania Maspex Romania donează către spitale din București și din țară mii de baxuri cu apă plată, sucuri, biscuiți, însumând peste 200.000 de produse, în contextul actual al pandemiei declanșate de noul coronavirus 2019-nCoV, virus care provoacă infecția numită COVID-19.

Mii de baxuri cu apă plată, sucuri, biscuiți, însumând peste 200.000 de produse, ajung la Institutul Victor Babeș și Spitalul Colentina din București, la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Județean din Timișoara precum și la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Produsele sunt destinate medicilor, asistenților și personalului medical. Produsele vor ajunge și la pacienții aflați în carantină în spitalele menționate.

Maspex Romania acordă ajutor spitalului orășenesc din Vălenii de Munte și spitalului municipal din Vatra Dornei, astfel încât personalul medical de aici să beneficieze de echipamente de protecție, produse și apă.

Compania susține acțiunea umanitară organizată de Crucea Roșie Vatra Dornei, „Te ajutăm din Vatra Dornei”, donând apă minerală naturală îmbuteliată.

Compania transmite că a implementat proceduri stricte pentru siguranța angajaților și a întregului proces de producție, iar, în prezent, toate fabricile Maspex Romania funcționează continuu și furnizează în mod constant produse alimentare magazinelor.

Maspex Romania produce sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, paste făinoase, apă minerală naturală și apă de izvor (Tymbark, Tedi, La Festa, Salatini, Arnos, Bucovina, La Vitta).

Sursa foto: Facebook Apa Bucovina

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri