Platforma online BiziHub.ro oferă gratuit un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă, fie că sunt producători, furnizori sau distribuitori. Astfel, aceștia pot găsi clienți noi. Măsura vine pentru sprijinirea afacerilor locale, în contextul coronavirusului.

Pentru că mediul de business trece printr-o perioadă extrem de dificilă, vrem să venim în ajutorul afacerilor locale, oferindu-le GRATUIT un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă. Planul de promovare include: articole, poze profesioniste, interviuri cu proprietarii și campanii directe în site”, Constantin Paraschiv, inițiatorul BiziHub.

Beneficiul major pentru proprietarii de afaceri locale (IMM-uri, producători, furnizori, restaurant etc.) este că au expunere și promovare imediată la mii de clienți online.

Nu este nevoie decât de 1 minut pentru a crea un microsite în platformă, prin completarea formularului de adăugare firmă. Avantajele listării afacerii în platformă sunt: gestionarea clienților și comenzilor direct din panoul de admistrare, expunerea online a produselor și serviciilorinstant la mii de clienți online.

De asemenea, directorul online Bizihub.ro permite utilizatorilor să ofere recenzii și evaluări pentru afacerile locale și să efectueze căutările folosind filtre specifice, cum ar fi: locația, categoria sau serviciile oferite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri