Noul magazin, situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 9, are o suprafață totală de 492 mp și este amplasat într-o locație din centrul istoric al orașului, în apropiere de monumente precum Catedrala Mitropolitană, Teatrul Național Vasile Alecsandri, Palatul Roset – Rozonovanu, în care se află sediul Primăriei Municipiului Iași.

Noul Mega Image va oferi sortimentația specifică de produse alimentare, de menaj și de îngrijire. Produsele marcă proprie, precum „Delhaize 365”, „Bun de tot”, „Mega Apetit”, „Delicata” și „Gusturi Românești” vor fi prezente pe rafturile magazinelor.

Fructele și legumele de sezon sunt livrate în magazin direct de la producători locali, din România, prin programul propriu „Gusturi românești”.

Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00 și include măsurile de prevenție în contextul COVID-19, echipament de protecție pentru angajați, produse de igienizare și de dezinfectare a spațiilor comune.

Planul de dezvoltare și expansiune Mega Image pe piața din Iași va continua pe tot parcursul anului, cu noi deschideri de magazine.

Mega Image a deschis primul magazin din Oradea, parte din planul de expansiune în teritorii noi din țară, în orașe care sunt centre urbane puternice, cu potențial și dezvoltare accelerată. Retailerul vrea, ca până la finalul anului, să deschidă alte două unități în oraș.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Sursa foto: Mega Image România