Pentru a te putea bucura mai ușor de serviciile de cea mai bună calitate din țară, Mastercard a lansat programul Mastercard Premium Collection, primul plan de cashback automat al companiei, dedicat segmentului Premium din România, care conectează posesorii de carduri la o rețea națională de peste 70 de parteneri dintr-o gamă variată de domenii. Clienții beneficiază de cashback de până la 15%, în funcție de specificul fiecărei oferte partenere.

Programul include toți emitenții bancari din portofoliul Mastercard în România, iar deținătorii de carduri Premium Mastercard Gold, Platinum, World sau World Elite, emise în România, pot accesa beneficiile prin crearea unui cont de utilizator pe www.priceless.com, urmată de înscrierea cardului lor pe pagina programului Mastercard Premium Collection. După îndeplinirea acestor pași și confirmarea afișată pe platformă, deținătorii de carduri Premium vor primi banii înapoi pe cardul cu care au efectuat plata în rețeaua de comercianți parteneri, conform coordonatelor ofertei comerciale. Nu este necesară rezervarea prealabilă a ofertelor sau specificarea tipului de card folosit pentru plată.

Comercianții parteneri unde beneficiezi de funcția de cashback

În categoria culinară, o selecție fină de restaurante și alte locații de ospitalitate, printre care Le Bistrot Français, Finca by Alioli, M60, Mamizza, Zăganu, sunt gata să întâmpine gurmanzii și toți clienții cu experiențe gastronomice rafinate și să găzduiască momente unice, trăite alături de prieteni și familie.
Atunci când călătoresc, deținătorii de carduri pot alege destinații fermecătoare precum Conacul Archia, Conacul Brătescu sau Wolkendorf Gastronomy.

Categoriile de modă, frumusețe și cadouri includ parteneri aflați în topul preferințelor consumatorilor, printre care se numără branduri îndrăgite precum TEILOR și Nike, Max Mara, FREYWILLE, Sabon sau casa de modă iconică Rhea Costa.

Deținătorii de carduri Mastercard Premium pot alege, de asemenea, comercianți din alte segmente, cum ar fi timp liber, servicii de transport Premium și home & deco, prin intermediul rețelei naționale Mastercard.

Lista integrală de parteneri poate fi consultată AICI.

Sursa foto: Mastercard