Magazinele Diverta ofera carti de top din toate domeniile, jocuri si jucarii educative si distractive, papetarie office si rechizite scolare cu personajele preferate ale copiilor, gadgeturi tech si non-tech si idei creative de cadouri pentru cei dragi. Cu ocazia lansarii, toti clientii care vor vizita magazinele in prima luna de la deschidere, vor beneficia de 10% discount pentru orice achizitie.

„Am ajuns la un total de 5 magazine deschise in acest an, atat in Bucuresti cat si in tara, indeplinindu-ne obiectivele de dezvoltare extensiva pentru 2016. Ne bucuram sa ne consolidam relatia cu clientii Diverta din Bucuresti si Targu Mures, iar in plus, de acum suntem alaturi si de comunitatea mehedinteana. Estimam ca vom inregistra vanzari anuale pe aceste 5 magazine de 1.500.000 euro .” a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

In prezent, reteaua Diverta a ajuns la un numar de 26 de magazine, localizate in Bucuresti si in alte orase mari din tara, care cuprind o suprafata totala de 6.700 mp. Valoarea medie a unui bon este de 55 de lei, cu tva inclus, iar vanzarile ajung in 2016 la 10,5 milioane de euro. Pentru 2017, compania estimeaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri.

In acest an Diverta a lansat prima franciza din industria de carte, papetarie si jucarii, prin care isi propune sa vina in intampinarea antreprenorilor care isi doresc o afacere atractiva si de succes. Partenerii francizati vor beneficia de facilitati avantajoase, precum taxa de intrare 0, nivel relativ redus al investitiei necesare, intre 25.000–100.000 euro, in functie de suprafata magazinului (minim 100 mp), redevente anuale de 4% si taxe de soft si marketing de 2%. Franciza Diverta ofera un grad de rentabilitate al business-ului de 5%-10%.

Infiintat in 1999, Diverta este cel mai mare retailer integrat in domeniul cartii, papetariei si jucariilor. Cu o retea de 26 de magazine in toata tara, Diverta ofera un mix complet de produse: peste 30.000 de titluri de carte, articole scolare si office, branduri de jucarii, idei de cadouri si solutii de ambalare.