Mega Image, retailerul cu cele mai multe magazine pe km patrat din Capitala, detine la nivel national o retea de peste 600 de unitati. Dintre acestea aproximativ 500 se regasesc in Bucuresti, atat supermarketuri, cat si concept store-uri, magazine de proximitate Shop&Go sau magazinele Gusturi Romanesti. Iata programul de functionare al magazinelor Mega Image si cate dintre acestea sunt deschise non-stop.

Retailerul belgian a intrat pe piata locala in 1995 si de-a lungul timpului a ajuns sa deschida unitati in toate cartierele bucurestene si sa acopere inclusiv zonele rezidentiale si cele de birouri. De altfel, strategia retailerului a fost axata pe extinderea in Capitala, in celelalte zone ale tarii Mega Image detinand cateva zeci de unitati.

Primul magazin al retelei Mega Image, de altfel si primul magazin al retailului modern din Romania, a fost Mega Image Lizeanu, inaugurat in 1995. Expansiunea puternica a retailerului a inceput in 2008, odata cu preluarea a 14 magazine La Fourmi, din Bucuresti, pentru suma de 18,6 milioane de euro, ceea ce a conferit retelei belgiene avantajul de a se extinde cu un format mare, cel de supermarket, si ulterior dezvoltarea de noi formate, precum concept store-urile in 2013 sau Shop & Go in 2010.

program mega image

Programul supermarketurilor Mega Image

Supermarketurile Mega Image au, in general, un program de functionare de la orele 07:00 la 22:00, insa anumite magazine de convenienta Shop & Go se deschid si la 07:30 sau chiar 08:00. Altele unitati Mega Image aleg functioneaza pana la orele 22:30, precum supermarketul Mega Image din Busteni, sau chiar pana la orele 23:00, precum unitatea din Gheorghe Doja, Ploiesti. Altele supermarketuri Mega Image, in schimb, se inchid si mai devreme, la ora 21:00, precum unitatea din comuna Roata de Jos, Giurgiu.

Retailerul detine patru formate de magazine: supermarketurile Mega Image, concept store-urile Mega Image, magazinele de proximitate Shop & Go si magazinele Gusturi Romanesti. Acestea din urma, doua la numar, sunt localizate doar in Bucuresti, pe Bl. Ion Mihalache, nr. 104, sector 1 si in Drumul Taberei, nr. 40-44, sector 6 si au un program de functionare de la 08:00 - 22:00, respectiv 07:00 - 22:00.

Cele patru concept store-uri Mega Image se regasesc tot in Capitala, pe strada Vasile Lascar, nr. 108-116, sector 2 (program de functionare: 08:00 - 23:00), pe Soseaua Oltenitei, nr. 208, sector 4 (program de functionare: 07:00 - 23:00), pe strada Barbu Vacarescu, nr. 201, sector 2 ( 07:00 - 23:00) si pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 83-87, sector 1 (08:00 - 22:00).

Retailerul detine, la nivel national, 340 de magazine Shop&Go. Formatul specific de magazine Shop&Go are o suprafata de vanzare de dimensiuni reduse si o sortimentatie optimizata si este axat pe apropierea fata de clientii care-si doresc cumparaturi rapide, usor de facut si aproape de casa. Magazinele Shop&Go functioneaza in sistem de parteneriat, printr-un contract de agent si ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa isi dezvolte o afacere, sustinuta de experienta Mega Image in retail.

Poti consulta aici programul de functionare al magazinelor Mega Image la nivel national.

Supermarketuri Mega Image cu program non-stop

Mega Image Otopeni Calea Bucurestilor, nr. 178-180, Otopeni
Mega Image Chitila Sos. Chitilei, nr. 136, sector 1, Bucuresti
Mega Image Expozitiei Bd. Expozitiei, nr. 101, sector 1, Bucuresti
Mega Image Cantacuzino Str. Gh. Cantacuzino, nr. 199, Ploiesti
Mega Image Balotesti Str. Unirii, nr. 1, Balotesti, jud. Ilfov
Mega Image Militari Bd. Iuliu Maniu, nr. 51, sector 6, Bucuresti
Mega Image Ion Mihalache Bd. Ion Mihalache, nr. 92, Bucuresti
Mega Image Apusului Str. Apusului, nr. 50, sector 6, Bucuresti
Mega Image Ion Mincu Bd. Ion Mihalache, nr. 58, sector 1, Bucuresti
Mega Image Domenii Bd. Ion Mihalache, nr. 128 B-D-E-F, sector 1, Bucuresti
Mega Image Banu Manta Bd. N.Titulescu, nr.95-103, bl.8, sector 1, Bucuresti
Mega Image Compozitorilor Bd. 1 Mai, nr.28, sector 6, Bucuresti
Mega Image Stefan cel Mare Bd. Stefan cel Mare, nr. 14, bl.19, sector 2, Bucuresti
Mega Image Favorit Dr. Taberei, nr. 24, sector 6, Bucuresti
Mega Image Bragadariu Sos. Alexandriei, nr. 468, Bragadiru, Ilfov
Mega Image Colentina Sos. Colentina, nr. 81, sector 2, Bucuresti
Mega Image Piata Amzei Str. Piata Amzei, nr. 10-22, Bucuresti
Mega Image Maica Domnului Str. Lacul Tei, nr.119-121, bl. 5A, Bucuresti
Mega Image C.A.Rosetti Str. C.A.Rosetti, nr. 14-16, sector 1, Bucuresti
Mega Image Radu Beller Str. Av. Radu Beller, nr. 5-7, sector 1, Bucuresti
Mega Image Lizeanu Sos. Stefan cel Mare, nr. 226, Bucuresti
Mega Image Rahova Calea Rahovei, nr. 229, sector 5, Bucuresti
Mega Image Colentina Obor Sos. Colentina, nr.3, sector 2, Bucuresti
Mega Image Bacila Str. Mr. Bacila Vasile, nr. 43, sector 2, Bucuresti
Mega Image Regina Elisabeta Bd. Regina Elisabeta, nr. 30, sector 5, Bucuresti
Mega Image Carol Bd. Carol, nr.61, sector 2, Bucuresti
Mega Image Piata Muncii Bd. Decebal, nr. 25-29, sector 3, Bucuresti
Mega Image Piata Vitan Str. Calea Vitan, nr.13-19, Bucuresti
Mega Image Piata Iancului Soseaua Iancului, nr.4, bl. 113A, sector 2, Bucuresti
Mega Image Vatra Luminoasa Str. Magura Vulturului, nr.1, sector 2, Bucuresti
Mega Image Camil Ressu Str. Camil Ressu, nr. 16, sector 3, Bucuresti
Mega Image Dambovita Calea Vitan, nr. 126, sector 3, Bucuresti
Mega Image Campia Libertatii Str. Campia Libertatii, nr. 36, sector 3, Bucuresti
Mega Image Giurgiului 2 Sos. Giurgiului, nr. 52-54, sector 4, Bucuresti
Mega Image Dristor Bd. Camil Ressu, nr.7, sector 3, Bucuresti
Mega Image Titan Str. Liviu Rebreanu, nr. 13-15, sector 3, Bucuresti
Mega Image Brancoveanu Bd. Brancoveanu, nr. 45, sector 4, Bucuresti
Mega Image Gloria Str. Baba Novac, nr. 25, Bucuresti
Mega Image Ciresica Str. Cismelei, nr. 16, Constanta
Mega Image Turnu Magurele Str. Turnu Magurele, nr. 250-270, sector 4, Bucuresti
Mega Image Tomis Bd. Tomis, 310A, Constanta
Mega Image Balada Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 12, Constanta

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 623 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.

Cele mai recente deschideri de magazine Mega Image au avut loc la Timisoara, parte a strategiei de extindere a Mega Image. Este vorba despre primele patru magazine ale retelei de supermarketuri din orasul de pe Bega – un supermarket si trei magazine Shop&Go. In fiecare an, retailerul isi propune sa deschida un numar mai mare de magazine fata de anul precedent. Bugetul anual al Mega Image pentru extinderea si modernizarea retelei este in valoare de aproximativ 50 de milioane de euro.

Anul trecut, retailerul a deschis 69 de magazine. Reteaua de supermarketuri Mega Image este prezenta si in alte orase din afara Bucurestiului, printre care se numara Constanta, Brasov, Giurgiu si zona Valea Prahovei. O piata importanta din afara Capitalei, in care Mega Image va continua sa se extinda, este Cluj-Napoca, oras in care retailerul a deschis primul magazin in aprilie 2017.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri