Viitoarea destinatie de shopping din Timisoara este programata a se deschide in toamna acestui an in Iulius Mall, parte a proiectului mixt Iulius Town. Unitatea M&S va avea peste 1.000 de metri patrati si va include toate diviziile de clothing: imbracaminte pentru femei, barbati, copii si lenjerie, precum si articole pentru casa.

Investitia in noul magazin se ridica la aproximativ 1 milion euro, la care se adauga stocul de produse in valoare de 0,5 milioane euro si o echipa dedicata de experti formata din 17 membri, pregatiti sa ofere cele mai utile sfaturi viitorilor clienti.

„Suntem bucurosi sa anuntam acest parteneriat care va aduce brandul nostru fanion mai aproape de comunitatea M&S din Timisoara. Partenerul nostru a fost de mare ajutor si le multumim pe aceasta cale ca ne este alaturi, intentia noastra fiind aceea de a continua sa ne extindem operatiunile si de a deschide noi magazine in locatii premium din tara. Acest fapt va aduce beneficii si pentru fanii produselor noastre Marks & Spencer, care se remarca prin design si calitatea materialelor folosite, adaptate pietei locale” a declarat Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania.

Marks & Spencer este prezent pe piata din Romania din anul 2000, iar incepand cu luna septembrie 2017 functioneaza in sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer in: Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall, intentionand sa isi extinda operatiunile si sa deschida noi magazine in locatii premium din tara.

Creat in 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pietei de retail din UK. Marks & Spencer se angajeaza sa ofere momente speciale pentru clientii sai prin calitatea produselor oferite in peste 1400 de magazine din intreaga lume. Marks & Spencer este prezent in 50 de tari, avand peste 900 de magazine in UK, peste 400 de magazine la nivel international si 25 de magazine online.

Marks & Spencer a lucrat in parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960. In prezent, detine si conduce 35 magazine in Cipru si Romania, incluzand magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, Topshop, Topman dar si lantul de cafenele – restaurante Cafe la Mode.