Noul magazin este localizat in centrul comercial Promenada Sibiu (strada Lector nr. 1-3A), are o suprafata de 120 m² si 6 angajati. Totodata, cu ocazia deschiderii magazinului, Marelbo ajunge la o retea de 58 de magazine la nivel national si 740 de angajati. Compania a terminat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 88 mil. lei.

„Suntem bucurosi sa deschidem cel de-al doilea magazin al fabricii Marelbo in Sibiu si sa le putem oferi incaltaminte produsa la noi in tara, fabricata 100% din piele naturala“, declara Ionut Bobu, CEO Marelbo.

Magazinul Marelbo din Sibiu isi asteapta clientii de luni – duminica, intre 10.00 – 22.00 si are in oferta noua colectie dedicata copiilor si lansata in luna septembrie dar si alte modele de incaltaminte pentru femei si barbati, toate din piele naturala.

Marelbo va continua planul de extindere si in perioada urmatoare si va deschide 1 nou magazin in Bucuresti pana la finalul anului.

Toate magazinele Marelbo apartin fabricii si prezinta preturi reale de producator. In cei peste 30 de ani de existenta, Marelbo si-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de productie pana la distributia in magazinele proprii dar si un magazin online. De la primul magazin deschis in anul 2000, Marelbo a continuat sa dezvolte o retea de magazine proprii.

Marelbo Romania este un producator local care detine cea mai mare fabrica de incaltaminte din Romania, localizata in Vicovu de Sus, din judetul Suceava. Marelbo produce numai incaltaminte din piele naturala dedicata femeilor, barbatilor dar si copiilor, la pret de producator. Oferta variata se regaseste in cea mai moderna retea de retail formata din 58 de magazine localizate in Bucuresti si in toata tara dar si in magazinul online. Marelbo a inceput ca o mica afacere de familie in anul 1984 si s-a dezvoltat intr-unul dintre cei mai mari si dinamici jucatori de pe piata de profil. Grupul de firme Marelbo cuprinde Marelbo Prod Com SRL, Marelbo SRL, Marelbo Shoes si iBOB, are in prezent 740 de angajati si a terminat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 88 mil. lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri