Prin lansarea noilor spatii, Centrul Comercial Aushopping abordeaza atat latura comerciala, prin extinderea numarului de magazine si spatii cu functionalitati mixte, cat si una comunitara, prin atragerea si animarea comunitatii in jurul noilor locuri de intalnire, evenimente si activitati recreative.

Brandul romanesc Cinema One Laserplex deschide cel de-al doilea cinematograf din Romania in Aushopping Satu Mare, dupa cel lansat in anul 2015 la Coresi Shopping Resort. Cu o suprafata de 2300 mp, Cinema One Laserplex din Aushopping Satu Mare dispune de 5 sali de proiectie cu dotari ultra moderne, peste 1000 de locuri si tehnologie de ultima generatie.

Odata cu inaugurarea cinematografului, Aushopping Satu Mare deschide si noua zona de food court, precum si Cartier Hub, primul spatiu comunitar din oras, ca parte a initiativei Ceetrus Romania de animare a centrelor comerciale. Cartier Hub din Satu Mare este primul concept de hub comunitar deschis intr-un food-court si are scopul de a functiona ca un loc de socializare, educatie, creativitate, colaborare si antreprenoriat pentru comunitatea satmareana.

In plus, restaurantul Spartan, alaturi de Famous Cafe si punctul gastro Auchan aduc noutate in zona de food-court din Aushopping Satu Mare, unde, in curand se va deschide si restaurantul chinezesc Full Day.

Cu spatiile nou lansate, Aushopping Satu ajunge la o suprafata inchiriabila de 25.000 mp2, in urma unei investitii totale de 11.5 milioane de euro.

Fondat in 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut pana in iunie 2018 sub numele de Immochan. Fosta companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astazi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

In Romania, Ceetrus a luat fiinta in ianuarie 2012 si administreaza un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel national. In 2016, Ceetrus si-a largit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidential, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden in parteneriat cu Kasper Development si office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brasov, in parteneriat cu Ascenta Management.