Aceștia se alătură speakerilor confirmați la Future Banking meets retailArena și anume: Kostas Tovil, Senior Vice President Merchant Solution în cadrul TBI Bank, Traian Baicu, CEO Credex IFN și Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Ultimele luni au scos în evidență nevoia tot mai mare de inovație și dezvoltarea de soluții care să asigure siguranță consumatorilor. Industria de retail se plasează astfel în avangarda transformării digitale, având relația directă cu clienții, dar și puterea de a se adapta rapid în contextul crizei cauzate de Covid-19. Pe de altă parte, jucătorii din segmentul serviciilor financiare pot contribui atât cu soluții de plată și de finanțare, cât și cu resurse tehnologice, pentru a îmbunătăți experiența cumpărătorilor.

De aceea, cele mai mari două evenimente din portofoliul Internetcorp - Future Banking și retailArena - care adunau în offline împreună peste 1.500 de specialiști și manageri din industriile de retail și banking, își pun în comun resursele și efortul pentru a crea o dezbatere online despre tehnologiile care schimbă retailul și rolul furnizorilor de servicii financiare în această transformare.

Sub sloganul Disrupting retail through digital transformation”, cel mai mare crossover în materie de business events Future Banking meets retailArena are loc online, pe 25 august, la ora 11:00!

Participă gratuit la Future Banking meets retailArena - Disrupting retail through digital transformation! Te poți înscrie aici.

Speakeri noi la Future Banking meets retailArena

Robert Berza este General Manager Fashion Days pentru operațiunile din România, Bulgaria și Ungaria, precum și coodonatorul diviziei de fashion din grupul eMAG (eMAG Fashion) și conduce o echipă de peste 500 de specialiști în retail online și fashion.

Șerban Radu este co-fondator și CEO Cărturești, prima librărie-concept din România, deschisă la finalul lui 2000 și dedicată unei noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţii şi a produselor culturale. Devenit cel mai important lanț de librării de pe piața din România, Cărturești are în prezent 37 de spații care redefinesc ideea de librărie. În martie anul curent, Cărturești a închis temporar toate cele 37 de librării din lanț, funcționând doar online, prin librăria virtuală www.carturesti.ro.

Cristi Movilă, country manager VTEX România, face parte din peisajul românesc de eCommerce încă din primii ani și a creat, lansat și gestionat proiecte online și omnichannel de top în indsutria de beauty și fashion pentru retaileri precum Coty Cosmetics sau OTTER.

Înscrie-te gratuit AICI sau urmărește paginile de Facebook ale retailArena, Future Banking, retail.ro și wall-street.ro pentru mai multe detalii despre Future Banking meets retailArena!