O femeie in varsta de 45 de ani a fost injunghiata in spate cu un cutit, astazi dupa-amiaza, pe un bulevard din municipiul Timisoara, de un barbat necunoscut, care apoi a fugit, fiind al doilea incident de acest fel petrecut in cursul acestei zile, potrivit 9AM.ro.
Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, a declarat ca o femeie de 45 de ani a fost injunghiata de un barbat care a venit din spatele ei, pe Bulevardul Circumvalatiunii din Timisoara, in apropierea blocului in care aceasta locuieste.

Tot in cursul zilei de astazi o tanara de 23 de ani, cunoscuta de politisti pentru practicarea prostitutiei, a fost internata la Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce a fost injunghiata cu un cutit in abdomen de un barbat necunoscut.

In noaptea de duminica spre luni, trupul neinsufletit al unei femei de 42 de ani, care practica prostitutia, a fost descoperit in apropierea unei benzinarii de la iesirea din municipiul Timisoara.

Cititi mai multe despre incidentele din Timisoara pe 9AM.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri