Honda Trading Romania, distribuitor oficial pentru automobilele Honda in Romania, anunta inceperea distributiei de motociclete Honda pe piata locala.
Activitatea va incepe din luna iulie 2011, odata cu deschiderea primului showroom oficial de reprezentare in Bucuresti.

Incepand din vara 2011, o gama larga de motociclete si scutere va fi disponibila clientilor din Romania, incluzand varfurile de gama precum Honda VFR 1200 F, prima din lume dotata cu cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj.

Linia de produse CBR va include noile CBR600F si CBR250R, dar si legendarul CBR1000RR, impreuna cu 600RR.

Lista continua cu modele Naked/Street, Custom/Cruisers si cu o selectie a celor mai populare modele de scutere.

Primul dealer oficial agreat de noul distribuitor este Carpati Motors, ce va acoperi zona Bucuresti, oferind atat servicii de vanzare cat si de post-vanzare. Noul showroom este situat in zona de nord a capitalei, pe Bulevardul Expozitiei.

Compania japoneza Honda a fost fondata in 1948.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea de distribuitor al automobilelor Honda in Romania in septembrie 2006, livrand peste 6,500 de unitati pe piata locala pana in prezent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri