Dealerul Hyundai Dab Auto Serv a prezentat cea de-a cincea generatie a modelului Elantra, de segment C, iar in aproximativ doua luni va avea in showroom si coupe-ul Veloster.
Intrebat cand va ajunge in Romania noul model i40, directorul general al Dab Auto Serv Daniel Bujor a spus ca fie spre finalul anului, fie la inceputul lui 2012.

Hyundai Elantra reuneste noua linie de design “fluidic sculpture”. Preturile pentru noul Hyundai Elantra in Romania pornesc de la 14.450 euro cu TVA inclus.

Modelul vine cu doua varinante de echipare: Elantra si Elantra Highway. Ambele versiuni dispun de motorizarea 1.6 litri MPi, 132 CP si de transmisie manuala in sase trepte. Este disponibila si o cutie de viteze automata cu 6 rapoarte.

Dotarile standard Elantra includ: ABS, 6 airbag-uri, ESP, inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi exterioare actionate electric si incalzite, aer conditionat, volan si schimbator de viteze imbracate in piete, sistem audio radio/CD cu MP3, 6 difuzoare si comenzi audio pe volan.

Showroom-ul Dab Auto Serv din Bucuresti are 5.000 de metri patrati si a fost inaugurat in anul 2008, in urma unei investitii de peste 5 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri