Un producator spaniol de masini exclusiviste vrea sa intre pe piata autohtona
A auzit cineva de Mhurtam? Cu siguranta, nu. Ei bine, aceasta marca este produsa in Spania, mai exact in Granada, si are in portofoliu cateva modele extrem de atractive. Aflata intr-o puternica expansiune, compania iberica a decis ca in acest an sa adauge si Romania pe harta celor 54 de tari in care isi desface exclusivistele produse.

Prin intermediul unui investitor spaniol, Miguel Angel Sanchez, compania cauta in acest moment o oportunitate care sa-i asigure un start lansat pe piata din Romania pentru cele noua variante care au preturi cuprinse, surprinzator, intre 33.000 si 56.000 de euro. Desi nu a fost inca adus nici un model in tara noastra, iar omologarea a fost facuta numai conform legislatiei spaniole, Sanchez considera ca in luna aprilie ar putea incepe comercializarea, aducand ca argument prezenta marcii in alte state din zona precum Moldova, Rusia sau... Cecenia. Constient de problemele pe care le ridica piata romaneasca, investitorul iberic declara ca, deocamdata, intentia sa este de a pregati un lant de distributie a marcii si de a face cunoscuta oferta firmei din Granada.

Cele noua variante Mhurtam, pornite de la doua modele de baza, sunt produse in proportie de 85% manual, designul clasic al caroseriei reprezentand adevaratul lor atu. Cu un aspect care aduce aminte de perioada interbelica si de masinile pe care britanicii le alergau in cursele de anduranta din acea vreme, modelele Kid Runner si Skipper Road au in echipare propulsoare moderne de origine Renault si au o lungime de 4,1 metri. In afara motoarelor de generatie noua (1.2l - 16V, 1.4l - 16V si 2.0l - 16V), modelele Mhurtam pot fi echipate la cerere cu o multime de sisteme electronice de ultima generatie.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/auto/auto_detalii.php?ContentID=143

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri