Altica este o masina sport care combina liniile sportive de design cu un interior spatios. Pozitia dinamica este ajutata de o capota lunga si de formele ondulate, in timp ce interiorul prezinta o capacitate impresionanta de depozitare. Altica reprezinta viziunea dinamica a unei masini, combinand farmecul unui coupe si standardul ridicatde confort.

Parbrizul panoramic frontal si cel dorsal fluidizeaza aerodinamica. Vopseaua in doua nuante accentueaza designul lateral al masinii, subliniind identitatea gradica a vehiculului. Compus dintr-un panou transparent din mozaic, farurile dorsale sugereaza miscarea .

Interiorul masinii este sportiv fiind in ton cu forma exterioara a vehiculului. Capota este in intregime acoperita de un geam care nu mai limiteaza exteriorul de interior, asigurand o mai buna luminozitate in ineriorul masinii.

Farurile din fata sunt alcatuite din patru forme: faruri pe timp de zi (DRL), faruri laterale, faruri principale si faruri secundare.

Interiorul generos din masina ofera standarde inalte de confort, in ciuda faptului ca masina prezinta caracteristici sportive. Fiecare dintre cele patru scaune ofera un plus de confort. Masina are doua moduri de a se conduce: modul confort si modul sport. Modul confort indica viteza masinii pe un display laolalta cu fireza legala. Daca viteza sare peste cea legala, culoare vitezii legale se transforma in culoarea rosie.

Placerea de a conduce, putere si control

Altica este o masina care combina placerea de a conduce cu senzatia de putere si control. Dimensiunile sale sunt:4.27 m lungime si 1.83 m latime, iar centru de greutate este foarte jos . Altica ofera performante remarcabile. Varianta cu un motor 2.0 dCi si 177 CP ajunge la 100km/h in 7.5 secunde. Modelul are un cuplu de 380 Nm care ii ofera boost nemaipomenit si o accelerare performanta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri