Toyota Romania a lansat cea de-a treia generatie Yaris, model de clasa B, disponibila in trei variante de motorizari, la un pret de pornire de 12.700 euro cu TVA, redus luna aceasta la 11.100 euro cu TVA.
Propulsoarele sunt 1.0 litri benzina VVT-i 69 CP, 1.33 litri benzina Dual VVT-i 99 CP si 1.4 litri diesel D-4D DPF 90 CP. Se poate alege intre o transmisie manuala, MultiMode sau Multidrive S.

In interior regasim un habitaclu creat in jurul soferului, cu o pozitie de condus ergonomica.

Toyota Touch si Toyota Touch & Go sunt noutatile in materie de conectivitate pe noul Yaris. Toyota Touch este un sistem de acces si control al functiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1", color, si camera video pentru marsarier. Toyota Touch & Go adauga acestuia si sistemul de navigatie si serviciile web.

Yaris va avea, incepand cu 2012, si o varianta hibrid, care se va alatura gamei hibrid de la Toyota, Auris HSD si Prius.

Mai multe informatii sunt disponibile aici


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri