Constructorul auto chinez BYD, companie care a lansat in 2008 prima masina de serie din lume care poate functiona in mod electric sau hibrid - F3DM, a pus in vanzare anul acesta sedanul Su Rui care poate fi comandat de la distanta, scrie 4-traders.com.
Controlul vehiculului, plecarea, oprirea, directia se realizeaza cu o unitate de control de la o distanta de cel mult 10 metri, la o viteza limitata la 2 km/h.

Sistemul de climatizare (cald sau rece) poate fi, de asemenea, controlat prin intermediul dispozitivului de la distanta.

Lansarea noului model BYD Su Rui a avut loc la Beijing la un pret de pornire de 10.360 de dolari pentru motorul de 1,5 litri si de 15.700 de dolari pentru 1,5 litri turbo 154 CP (0-100km/h in 8,9 secunde). Modelul vine cu o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

Demonstratie control din telecomanda



Tehnologia de control de la distanta este foarte importanta pentru chinezi, acestia se confrunta cu lipsa spatiilor de parcare, de multe ori masinile fiind parcate oglinda langa oglinda.

Compania chineza BYD este detinuta in proportie de 10% de miliardarul Warren Buffet si de MidAmerican Energy Holdings.

Spot prezentare BYD Su Rui


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri