Nu a trecut mult timp de la lansarea primelor imagini oficiale ale noului Mercedes CL-Klasse, insa baietii de la AMG isi fac datoria. Priviti primele imagini cu noul CL AMG!
La doar o saptamana de la publicarea primelor fotografii cu noul Mercedes CL, Mercedes recidiveaza, chiar daca nu pe o cale oficiala.

Site-ul neoficial al fanilor constructorului german a publicat trei fotografii cu pachetul optional AMG montat pe noul CL. Jante mai mari, spoiler frontal mai voluminos si laterale redesenate. Acestea sunt elementele de baza ale pachetului realizate de casa proprie de performanta a celor de la Mercedes.

Mai multe date despre detaliile tehnice si estetice ale viitoarelor CL 63 AMG si CL 65 AMG vor aparea in cursul lunilor viitoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri