Monitor auto

Monitor auto

Un monitor auto poate fi un cadou interesant, este multifunctional, poate fi utilizat in masina, in aer liber si acasa, ca un mini TV analogic. Monitorul are un ecran de 9 inch si o baterie proprie care ii ofera o autonomie de 2 ore cand nu este alimentat. Pretul de pornire este de 400 de lei (Monitor auto LCD PNI-NS911, 9 Inch, Tuner TV) si poate ajunge la 639 de lei (Monitor auto Macrom M-M7701). Monitoarele auto inglobeaza functii si aplicatii precum: Media player, TV analogic, Radio FM, Redare fotografii si fisiere text. Alte dispozitive de acest fel gasiti aici.

Kit Auto

Kit Auto

Un kit auto poate fi un cadou de neuitat in mai multe situatii, acesta contine mai multe accesorii necesare tot timpul anului: lopata de zapada, lanterna cu baterii, cablu curent, set manusi, tester tensiune, racleta clasica, cutter, coliere plastic, banda izolatoare, spit, patura de urgenta. Pretul nu este mare 60 de lei (Kit Auto Safety Mega Drive, 12).

Modulator FM

Modulator FM

Intre 39 lei (Modulator FM Tuadia PLAY) si 190 lei (Modulator FM Energy Sistem 1204) costa un modulator FM, care poate fi folosit ca un dispozitiv Handsfree pentru a asculta muzica de pe telefonul mobil sau playere MP3/4, SD card, pe sistemul audio al masinii. Pe display-ul LCD al modulatorului FM sunt afisate, frecventa radio, numarul melodiei selectate sau nivelul volumului. In functie de tipul ales modulatorul FM vine si cu o telecomanda care da posibilitatea de a transmite comenzi din intreaga masina. In acelasi timp, prin conexiunea USB se poate incarca si un dispozitiv mobil. Cu doua telecomenzi, dintre care una poate fi montata pe volan, este modelul de Modulator FM Tuadia RING, care costa 75 de lei. Mai multe modele de Modulator FM sunt disponibile aici.

Invertor de tensiune

Invertor de tensiune

Un invertor de tensiune poate fi un cadou util, foarte necesar intr-un autoturism. Sunt cazuri in care este nevoie de o priza pentru anumite dispozitive, cum ar fi laptopurile. Preturile unui invertor de tensiune variaza intre 170 de lei (Invertor de tensiune Albrecht, USB, 150W, 24V) si 750 de lei (Invertor de tensiune Albrecht A301 M, 1200W, 12V). Cele mai ieftine au o putere mai mica, o singura priza si merg la bricheta. Mai multe modele gasiti aici.

Specificatii Invertor de tensiune Albrecht A301 M, 1200W, 12V

Racire activa: ventilator
Tensiune de intrare: 10 – 15 V c.c.
Putere de iesire: 1200 W continuu (c.a.)
Tensiune de iesire: 220 Vca
Tip Accesoriu: Invertor de tensiune
Porturi:2 x Priza
Caracteristici speciale:Alarma baterie descarcata
Sigurante fuzibile (3 x 20A)
Inchidere automata la subtensiune (<20V)

Frigider auto

Frigider auto

Un frigider auto are o dimensiune care nu ocupa mult spatiu intr-o masina si nu este nici greu, are 3 kg. Volumul net este de 20 de litri pentru modelul PNI Smart ESC21, care are un pret de 350 de lei. Mai multe modele sunt disponibile aici.

Caracteristici Frigider auto PNI Smart ESC21

Volum net total (l): 20 l
Interval de temperatura: cu pana la 22°C sub temperatura exterioara (ambientala)
Alimentare: 12 V
Dimensiune: 35 x 27 x 43 cm
Greutate (g): 3.34kg