Vanzarile Renault in Romania au crescut cu peste 49% in primele cinci luni ale anului, depasind 11.600 unitati, iar mai a fost cea mai buna luna de vanzari din istoria companiei
"Cu o cadenta a vanzarilor de aproximativ 160 unitati pe zi, Renault a ajuns sa raporteze in luna mai vanzari record de peste 3 500 unitati, nivel nemaiatins pana acum de marca franceza in Romania, cresterea fata de luna mai 2006 fiind de 60%.", precizeaza comunicatul companiei. Luna trecuta, cele mai vandute modele Renault au fost Clio Symbol (1.700 de unitati) si Megane (920 de masini)

In primele cinci luni ale anului, romanii au cumparat peste 11.600 de automobile Renault, in crestere cu 49% fata de cele peste 7.700 comercializate in perioada similara a anului trecut.

“Datoram acest succes unui plan de actiune complementar primei de casare si foarte bine exploatat de catre cei 39 de dealeri ai marcii", a declarat, directorul comercial al marcilor Renault, Dacia si Nissan in Romania, Jacques Daniel.

Potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA), Renault a vandut anul trecut, in Romania, 23.500 de automobile, din care 21.395 au fost autoturisme, iar restul vehicule utilitare. Marca franceza a avut o cota de 7,9% din piata auto, ocupand locul doi, dupa Dacia, care a terminat anul cu 36,3%.

Cele mai recente statistici APIA, referitoare la perioada ianaurie - aprilie, arata ca marca franceza are o cota de 8,4% din piata masinilor noi, fiind devansata de Dacia, cu 28,4%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri